Ano, SD karta sa vloží do kazety. Potom kazeta do magnetofónu. Dáš Play na magnetofóne a hrajú pesničky. Na chvíľu stlačíš pretáčanie dopredu a hrá nasledujúca pesnička. Presne tak, akoby tam bola vložená normálna kazeta. Ovládanie tohoto MP3 prehrávača je odvodené od trnov, ktoré ťahajú pásku v kazete.
Inak MP3 prehrávač má aj ovládacie tlačidlá na sebe a výstup na slúchadlá a dá sa použiť ako bežný MP3 prehrávač, ale neviem si predstaviť ako ho má niekto na krku. Nemá displej. Napájanie je interným Lion akumulátorom a je priložená nabíjačka do zapalovača auta a do siete. Tá sieťová však potrebuje úpravu, lebo v Honkongu majú iný tvar sieťovej zásuvky.
Nie je to však žiadne HIFI zariadenie a aj konštrukcia zodpovedá cene. Typický tržnicový produkt.
Mne sa na ňom páči tá myšlienka. Nie je ho vôbec vidieť, žiadne káble, adaptéry do zapalovača a pod.
Kde sezenu CD menic?
Re: Kde sezenu CD menic?
Koupil jsem R75 Bohužel S tím levnějším typem autorádia a také bez cd měniče. Pro Rover to dodával Philips. Kvalita zvuku neodpovídá tomuto autu. Proto jsem vyrobil ze dřeva panel s výřezem pro autorádio Sony. Drobný problém vznikl s konektorem. Nastřihal jsem měděné drátky 4mm2 na 2 cm délky . Jeden konec do originál konektoru a na druhý konec čokoládu. do čokoládek jsem našrouboval koupený konektor pro běžná autorádia (90 kč). Jediná nevýhoda je ,že osvícení nestmívá současně s palubovkou a nefunguje ovládání rádia na volantu, to mi ale vůbec nevadí. Mám ale problém s topením, I když nastavím třeba 26 stupnů přímo na pravé koleno mi proudí studený vzduch, kde by asi mohla být chyba?
Roverix