A vás se chci zeptat,zda jsem našel správně a mohu ho použít? Děkuji
 A hezký večer přeji
 A hezký večer přeji A hezký večer přeji
 A hezký večer přeji Btw,ledky chci dát teď do zpátečky a bočních blinkrů.Myslím,že té kontrolky světel na přístrojovce,se asi nezbavím
 Btw,ledky chci dát teď do zpátečky a bočních blinkrů.Myslím,že té kontrolky světel na přístrojovce,se asi nezbavím  

Tím to není.Když mi poprvé odešlo trafo,myslel jsem,že je to právě výbojka(načervenalá barva),ale po výměně trafa svítí dál.Teď mám výbojky nové-osramky. Chlapi k původní otázce,mohu použít trafo,které jsem dal v odkazu viz. výše ? Děkuji
 Tím to není.Když mi poprvé odešlo trafo,myslel jsem,že je to právě výbojka(načervenalá barva),ale po výměně trafa svítí dál.Teď mám výbojky nové-osramky. Chlapi k původní otázce,mohu použít trafo,které jsem dal v odkazu viz. výše ? Děkuji  

Vyměnil jsem i jiná světla(žárovky) za ledky.A kontrolka světel ?-Ta  zhasla...
 Vyměnil jsem i jiná světla(žárovky) za ledky.A kontrolka světel ?-Ta  zhasla...  Asi po 2letech mám konečně od té svítící žárovky na přístrojovce klid.Tolik tedy k věci.
 Asi po 2letech mám konečně od té svítící žárovky na přístrojovce klid.Tolik tedy k věci.