Boogie woogie 75
Re: Boogie woogie 75
Jestli olej nikdy nikdo neměnil, tak jsou tam nečistoty od spojek a všechen možný bordel který to defakto drží pohromadě. Když to potom vymění tak ty nečistoty se dostanou tam kde nemají nebo začnou klouzat spojky. Takže prej pokud nemáš jistotu že to někdo udržoval před tím, tak raději olej neměnit říkali
Rover 75 2,5 V6 aka boogie woogie 75
MG ZR 105 - RIP, rozebráno
Ahoj, VIS balance valve je ten horní s jednou, klapkou nebo spodní?
-
- Kontaktovat uživatele:
Asi ses do toho trochu zamotal: Balance valve je ten boční s motýlkovou klapkou, Power je ten šroubovanej zezhora a ovládá táhlem 6 klapek v sání.
Rover 75 CDTi British Racing Green
MG ZT-T 190 Trophy Blue
MG ZT-T 190 Trophy Blue - EX Trundovic
Rover 75 CDT Copperleaf Red
ZT + ZTT jako zdroje ND
MG ZT-T 190 Trophy Blue
ZT + ZTT jako zdroje ND
Jo, super to jsem potřeboval vědět. Dík
-
- Kontaktovat uživatele:
Nemáš za co.
Rover 75 CDTi British Racing Green
MG ZT-T 190 Trophy Blue
ZT + ZTT jako zdroje ND
MG ZT-T 190 Trophy Blue
ZT + ZTT jako zdroje ND
Ahoj, už se někdo setkal s tím, že když nefunguje VIS motorek, blbne elektronika převodovky? V sobotu jsem rozebíral VIS balance motorek, zjistil jsem že se protáčí na prázdno, ale šnekem nepohne. (https://photos.app.goo.gl/X17MadegrmBvJ7Ds9) Tak jsem ho složil zpět, aby byla klapka v zavřené pozici a kolečko právě cvaklo s mikrospínačem. Fajn auto jede, akorát když ho vypnu, motorek se stále točí naprázdno, vypne se asi po 5 minutách od vypnutí auta. No dnes se mi stalo, že jsem popojížděl po městě, auto třeba na minutu chcípl a jel dál. Na přístojovce jak se zobrazuje jízdní režim, svítilo EP, i při zařazení Dčka, převodovka se sekla ve 4. stupni. Tak už jsem se strachoval, že mi převodovka odešla úplně, co teď stím a pod. Přijel jsem domů, auto chcípl a VIS motorek se stále točil. tak jsem ho natvrdo odpojil. Asi za 10 minut jsem si řekl, že to vyzkouším znova a ejhle, převodovka se chová normálně, dojel jsem na benzinku asi 10km, zdechl, po minutě jel zpět a všecko v pořádku. VIS motorek stále odpojený.
Má pro to někdo logické vysvětlení?
Má pro to někdo logické vysvětlení?