Zdravím. Na moji 75 cdt blbnou brzdová světla. Při zapnutí klíče, nebo po nastartování se samy zapnou. A trvá několik kilometrů jízdy než zase reagují na brzdový pedál. Pak už fungují normálně. Spínač u pedálu vypadá v pohodě, a brzdy svítí, i když ho odpojím. Připadá mi, jako by to reagovalo na zahřátí auta... Občas mi to dělalo i v létě, ale v zimě pokaždé když někam jedu.
Už mě to fakt štve. Když jsem byl na servisu, a připojila se diagnostika, tak se tam nikdy nic neukáže !! Mám tam snad nějakého šotka?? Díky za každou radu.
Nevypínají brzdová světla.
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nevypínají brzdová světla.
V první řadě bych asi vyndal a zkontroloval krabici ovládání světel, to je ta, na který se světla zapínají. U mýho auta do ní předchozímu majiteli zateklo (pokud máš šíbr, čeká tě to taky), takže zoxidovaná deska a vstupní konektor, naštěstí se to projevovalo jen blbnutím vnitřního osvětlení. Po vyčištění OK.
Rover 75 CDTi British Racing Green
MG ZT-T 190 Trophy Blue
MG ZT-T 190 Trophy Blue - EX Trundovic
Rover 75 CDT Copperleaf Red
ZT + ZTT jako zdroje ND
MG ZT-T 190 Trophy Blue
ZT + ZTT jako zdroje ND
To bude ta krabice za vypínačem světel ? Jestli je tam nějaká elektronika, tak to může být prasklý na plošném spojí. A to by mohlo reagovat i na teplo.
To se bude blbě hledat závada, když to v teple funguje...
To se bude blbě hledat závada, když to v teple funguje...
-
- Kontaktovat uživatele:
Je to ta krabice, na který je vypínač.
Pokud tam bude nějaká oxidace, může pomost vyčištění. Elektroniky tam je mraky, opatrně to rozeber a uvidíš. Prohlídni vstupní konektor i desku.
Prasklý by to bejt nemělo, pokud s tím někdo nefláknul o zem. Je to schovaný v palubce
Pokud tam bude nějaká oxidace, může pomost vyčištění. Elektroniky tam je mraky, opatrně to rozeber a uvidíš. Prohlídni vstupní konektor i desku.
Prasklý by to bejt nemělo, pokud s tím někdo nefláknul o zem. Je to schovaný v palubce
MG ZT-T 190 Trophy Blue
ZT + ZTT jako zdroje ND
MG ZT-T 190 Trophy Blue
ZT + ZTT jako zdroje ND
Tak třeba dnes to funguje zase v pohodě. Šotek asi zaspal... Jestli mi ta krabička půjde rozdělat, tak na to mrknu. Ale moc velký naděje si nedělám. Pokud je to prasklý na plošném spojí, a reaguje to na změnu teploty nebo na vybrace, tak nezjistím nic. Aspoň ty konektory prohlídnu. Díky.
-
- Kontaktovat uživatele:
Ty seš hroznej pesimista s tím prasklým plošňákem... Kdyby byl prdlej, tak je větší šance že to nebude svítit vůbec, než že by svítily trvale. Navíc je v tý krabici dobře krytej, to by s tím někdo musel praštit o zem...
MG ZT-T 190 Trophy Blue
ZT + ZTT jako zdroje ND
MG ZT-T 190 Trophy Blue
ZT + ZTT jako zdroje ND