Vymena loziska zadneho kolesa... PROBLEM
-
- Kontaktovat uživatele:
Vymena loziska zadneho kolesa... PROBLEM
Dnes som kupil lozisko na Rover 75, cena 4200sk, uz mi v aute drnci cely interier a auto riadne huci... Rozhodol som sa teda pre vymenu. Ale mam problem, nemozem povolit brzdovy kotuc, je to nejaky zvlastny Torzny srob, asi T50, zial taky nemam. Neviete niekdo nahodou aka je to presne velkost? Nech nekupim zbytocne iny.
A este otazka, uz ste niekto meneili lozisko? Je cele aj s nabojom. Je to problem vymenit? Alebo to zvladnem aj doma? Dakujem...
A este otazka, uz ste niekto meneili lozisko? Je cele aj s nabojom. Je to problem vymenit? Alebo to zvladnem aj doma? Dakujem...
Rover 75 2,0CDTi
ložisko
2 Skic: prosím ťa odkiaľ si zohnal to ložisko,resp.náboj?Aj mne hučí PZ a ponúkali mi za 7000 celý náboj,že vraj ložisko samotné sa nedá.Ako to je?Dík.
Predtým Rover Seventyfive 2,0 V6 AT, teraz Mercedes CLS 320 CDI, Chrysler 300 C 3,0 CRD
no nam to taky hučelo a byla to převodovka, mel sem stejne pocity rovnajici se erekci pilota nadzvukove stíhačky...no už je převodovka nova a nehučí nicDawe píše:Ahoj, jak poznám že mám v háji ložiska?Já mám taky hukot v autě, ale když jedu 100 a výš, to mi skoro už ani nepřehraje rádioale je to příjemný zvuk, jak nadzvuková stíhačka

ložisko
to skic:môžeš mi prosím poslať kontakt na ten shop do SS alebo na mail undy@zoznam.sk ďakujem
Predtým Rover Seventyfive 2,0 V6 AT, teraz Mercedes CLS 320 CDI, Chrysler 300 C 3,0 CRD
ložisko
to skic:prosím ťa ,aká matica je tam.Tú T 50 som zohnal a potrebujem si požičať golu na tú hlavnú maticu,len neviem koľkátku.Ložisko mi dnes doniesli.A keď tú maticu uvoľním,zlezie ten náboj s ložiskom po dobrom,alebo ako? Čau.