Zlobí řazení
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zlobí řazení
To se spatne radi, kdyz nevime, odkud Jirka je ...
-
- Kontaktovat uživatele:
No poraď co umíš, Jirka se pohybuje v tvém okolí. Píše o Brně.
Ale je pravda, žebych bydliště zavedl jako povinnou položku.
Ale je pravda, žebych bydliště zavedl jako povinnou položku.
čistě teoreticky než se pustíš do výměny spojky či podobných věcí, navrhuji zkusit nechat seřídit řadicí páku s táhlem řízení.
Tak dneska sem si vyzvedl konečně auto a řazení je v pořádku. Akorát jak to montovali tak měli odpojenou baterku a chce to po mě kod při zapnutí autoradia a nejsu si jistej jestli ho někde mám.Je to originál rover.
Taky sem zjistil ze mám v kufru vodu-všechno úplně nasáklý,už sem slyšel že to tam někdy teče.Stalo se to někomu u 75.?dostává se to tam spodem nebo přez víko kufru?
Taky sem zjistil ze mám v kufru vodu-všechno úplně nasáklý,už sem slyšel že to tam někdy teče.Stalo se to někomu u 75.?dostává se to tam spodem nebo přez víko kufru?
-
- Kontaktovat uživatele:
Taky kód nemám, už jsem měl víckrát auto +-týden (maximálně tuším 5 dní)bez baterky a kód to po připojení naštěstí nechtělo. Asi tam museli něco vyvádět s elektrikou což se na rádiu projevilo jako vytažení kabelu rádia.
Co se týče vody v kufru nevím(mám tourerka). Ale moc bych se nedivil, kdyby ti v servise nechali nedovřenej kufr a nateklo to tam kolem těsnění.
Co se týče vody v kufru nevím(mám tourerka). Ale moc bych se nedivil, kdyby ti v servise nechali nedovřenej kufr a nateklo to tam kolem těsnění.
hm,tak to vysuším,podívám se jestli není někde videt neco kudyma by to mohlo třeba téct,ale vypadá to že to asi teklo z vrchu-u rezervy to až tak mokrý není,zato nahoře tapecírunk a všechno co sem mel v kufru je nasáklý. No bez toho kodu to asi nezprovozním co?
-
- Kontaktovat uživatele:
Netuším, každopádně mě štve že ho taky nemám.
-
- Kontaktovat uživatele:
Takovýhle věci by měla vytáhnout diagnostika ne?
Ta přece MUSÍ umět tohle vyčíst...
Ta přece MUSÍ umět tohle vyčíst...

CTR EP3 - http://www.r4ms3s.cz/ctr/" onclick="window.open(this.href);return false; - track car
MG ZR 160 - http://www.rover-club.net/car_detail.php?id=462" onclick="window.open(this.href);return false; - prodáno
Rover 214Si - http://www.rover-club.net/car_detail.php?id=104" onclick="window.open(this.href);return false; - prodáno
Jirka2 píše:Tak dneska sem si vyzvedl konečně auto a řazení je v pořádku. Akorát jak to montovali tak měli odpojenou baterku a chce to po mě kod při zapnutí autoradia a nejsu si jistej jestli ho někde mám.Je to originál rover.
a co ti udelali v servisu ?
seridili radici paku s tahlem ?
No měnili celej spojkovej válec-14tis. 

-
- Bydliště: Mezi Benešovem a Táborem +420603474419 rover.sinogl@email.cz
Co tomu válci bylo ? Tekla z něj kapalina dovnitř do auta ?Jirka2 píše:No měnili celej spojkovej válec-14tis.

ZAKAR Rover 214 Si,Land Rover Discovery,Rover 111L
ne to ne .mel sem špatnej spojkovej válec-u spojky nedalo se zařadit A jak to stálo dlouho v servisu tak sem proste doma otevřel kufr a všechno nasáklý vodou ,tak řeším jak se to tam dostalo.
Nedávno som mal rovnaký problém s radením. Zistili, že mám minimum hydraulickej kvapaliny, takže mi ju doplnili. Ináč to nebola žiadna sranda. Prístup k tej "nádobke" bol z vnútra kokpitu (podobne ako v Hondách) a dosť obmedzený. Myslel som si, že mechanikovi budem musieť dať Diazepam. Odvtedy už 2 mesiace všetko funguje O.K. a dúfam, že aj ďalej bude. (klopem na drevo)
Rover 75 2,0 V6 Silverstone Edition