problemy so svetielkami
problemy so svetielkami
mam 75 raz som si vymenil obyčajne biele parkovacie svetlá za modré(vyzerá to coolovo musite skusit) a ako som ich vymienal tak sa mi rozsvietila kontrolka na svetla a od vtedy mi nechce zhasnuť aj ked som zase odpojil a napojil žiarovky. treba to niekde odpojit alebo tam niečo zamrzlo no jednoducho som z toho hotovy jak mi to pri jazde v noci svieti do mojich očičiek. a teraz sa mi nechce rozsvietit interierove svetlo pri otvorení dverí na dotyk fungujú ale dost to vadi ak nastupujem a vystupujem z auta v noci a nič nevidim a neraz sa mi stalo že som niešo prisadol. KDE MOŽE BYŤ TEN PES ZAKOPANY. Kua ked neviem ani ten manual v slovenčine zohnať. HELP ME PLEASE 

svetielka
S tými parkovačkami ti nepomôžem-skús sa pozrieť či ti svietia koncové svetlá,ale pozor,ak sa ti vypáli žiarovka v koncovom,namiesto nej preberie funkciu žiarovka brzdového svetla ale kontrolka svieti ďalej.Alebo ti nejde osvetlenie ŠPZ.A interiérové svetlo sa zapína/vypína dlhým stlačením vypínača na strope-skús.
Predtým Rover Seventyfive 2,0 V6 AT, teraz Mercedes CLS 320 CDI, Chrysler 300 C 3,0 CRD
predpokladam ze tou kontrolkou myslite hlasku na display palubniho pocitace o tom ze nesviti zarovka. to je zapricinene tim ze diody ktere jste tam dali nemaji dostatecny odber ktery musi byt na parkovacky aspon 2W. odstranit tu hlasku muzete navracenim predchozi zarovky a poku toto nepomuze tak se jeste k tomu musi odpojit baterie to pomuze dozajista
takže kde začat. asi tu. auto ma odžubalo. vyskúšal som to čo ste mi poradili a ako som napísal všetko super až pokial som si do auta nesadol o niečo neskor a zistil že ta kontrolka sa zase rozsvietila. Problém je v tom že ona po odpojeni baterie zhasne ale nie naveky len na nejaku dobu alebo lepšie povedane sekundy. ospravedlnujem sa že píšem až tak neskoro (povinosti) tak čo už bud modré svetla alebo otravná kontrolka. výber je na mne. 

no pokud ty zarovky nebudou mit odber aspon 2 W tak ti ta kontrolka bude svitit porad, to znamena ze by jsi tam musel vsadit nejakou 2 W zarovku jako odpor (normalni odpor mi to nevzalo) a schovat ji do svetla aby nebyla videt, chvili jsem to tak mel ale ty diody nic nevydrzi tak jsem to dal do original stavu
Re: problemy so svetielkami
zdravím, co ste tu ted řešili, mám podobný problém, nesvítí mi spy a ani parkovačky, ale nic sem nikde neměnil, jo a ta ikonka mi svítí, ikona je žlutá žárovka s vykřičníkem a pěkně mě štve, poradíte ?
Rover214,Rover220sdi,Rover45/1.6 New version,Rover75 1.8, MG-ZS 2.0iDT,Rover 75 8/2004 Cdti, Rover25, Renault RX4, kdykoliv mam přiležitost S- Type 4.2L V8 made by Roman_MG, Jaguar X- Type 2.5 L AWD Estate , Honda CR-V, Volkswagen Passat 

- roverix
- Bydliště: Ublo, taková díra u Vizovic 75rover@seznam.cz tel. 604464504

Britská auta v minulosti: Ford Cortina 1200 3x / Austin Maestro 1.3 / Maestro 1.6 / Rover 213s / Rover 75 1.8 Současný vozový park: Rover75 2.5 manual. Rover75 2.5 automat Rover45 IDT Rover25 1.4 TEL. 604464504
Diky dám vědět kde byl problém.
Rover214,Rover220sdi,Rover45/1.6 New version,Rover75 1.8, MG-ZS 2.0iDT,Rover 75 8/2004 Cdti, Rover25, Renault RX4, kdykoliv mam přiležitost S- Type 4.2L V8 made by Roman_MG, Jaguar X- Type 2.5 L AWD Estate , Honda CR-V, Volkswagen Passat 

-
- Kontaktovat uživatele:
Podle typu ikony bys měl společně s manuálem zjistit i o jaký světla se jedná...
Ahojte ja som mal na svojej 75 podobny problem,ja som vymenil obycajne sulfidky na osvetlenie SPZ za sulfidky s led diodami a kontrolka tiez stale svieti tak asi nakupim klasicke 5W ziarovky a bude pokoj.
Este sa xcem spytat majitelov R75,nexcem zakladat zbytocne dalsiu temu-na pristrojovke ked zapnem hmlovky mi nesvieti kontrolka zadnych hmloviek,svieti len kontrolka prednych,myslite ze je to ziarovka,prip.poistky,alebo rozobrat pristrojovku...dakujem za rady.
Este sa xcem spytat majitelov R75,nexcem zakladat zbytocne dalsiu temu-na pristrojovke ked zapnem hmlovky mi nesvieti kontrolka zadnych hmloviek,svieti len kontrolka prednych,myslite ze je to ziarovka,prip.poistky,alebo rozobrat pristrojovku...dakujem za rady.
-
- Kontaktovat uživatele:
S těma mlhovkama mám taky boj. Jedny mlhovky(přední) se mi indikujou klasicky kontrolkou na spodnějším displeji, a ty druhý (zadní) se mi indikujou ikonou na obrazovce, kterou používá kromě jiného palubní počítač. Když ty mlhovky zapnu, tak se mi vypne to co mi tam zobrazuje palubní počítač. Je to skoro jako když mi sepne kontrola trakce, prostě vyskočí ikona a smaže mi to co jsem měl na obrazovce do té doby, rozdíl je jen v tom že kontrola trakce hned zhasne(teda hned jakmile přestanou kola prokluzovat) a tahle ikona mlhovek prostě nezhasne a já na ní musím koukat celou dobu co mám zaplý zadní mlhovky. Když se chci mrknout na palubní PC, tak na chvilku ustoupí do pozadí a za chvilu vypne palubní PC a začne mi zase okupovat ten displej.