Rover 75 by Skic
Re: Rover 75 by Skic
Fííha, tak to som nečakal, že na takom mieste sa môže objaviť hrdza, ako sa dá vymontovať, zatiaľ netuším. Inak ak vidím dobre z fotiek, že je strieborný, tak mám taký istý. Keď budem niečo vedieť, ozvem sa.
Rover 75, 2.0 diesel, r.v. 2000
-
- Kontaktovat uživatele:
Nie Rudiger, moj ma daleko od strieborneho Ja mam bledunko zeleny, tusim olivova sa vola ta farba
A hrdzavie to zevraj takmer kazdemu, zateka tam nejak zvrchu... Uz mi to zacina aj na soferovej strane...
A hrdzavie to zevraj takmer kazdemu, zateka tam nejak zvrchu... Uz mi to zacina aj na soferovej strane...
Rover 75 2,0CDTi
- Roman620ti
Teda tak to čumím, tam bych teda rez nečekal. Nevim jak u 75, ale u Šestikila je to silnej plech, něco kolem necelého milimetru. Řekl bych, že se bude muset sundat ta guma kolem dveří a pak by měly bejt vidět šrouby, ale to si jen myslím...
2x Rover 620ti
Jo jo guma kolem celeho okna a i lista. Tady je to celkem v klidu horsi je sundavat ze zadnich dveri na kombiku. Jo a kdyz jsem mel rozebrave ty svoje na obou stranych tak to rezave nebylo.
75 2.0 CDTi Tourer http://www.the75andztclub.co.uk/
tak to bude tym ze ja som teraz na notebooku a tie displeje nie su moc slavne , bledunko zelena musi byt krasna, inak ta hrdza by stvala aj mna a poriadne.Skic píše:Nie Rudiger, moj ma daleko od strieborneho Ja mam bledunko zeleny, tusim olivova sa vola ta farba
Rover 75, 2.0 diesel, r.v. 2000
-
- Kontaktovat uživatele:
Mna to nestve, to sa da cakat od stareho auta, len ma hneva, ze neviem tu listu demontovat... Skusim teda dat dole vsetky gumy, dakujem
Rover 75 2,0CDTi
Ted si matne vspominam ze lista je na 2 kusy a deli se pod zrcatkem. Jeden konec je prisroubovany samorezkou a mela by jit vytahnout smerem nahoru ale jak si tak vzpominam tak ty uchytky co ji drzi se ulamou a pak uz nedrzi tak radsi bacha.
-
- Kontaktovat uživatele:
Thomson, ale ja nemyslim tu listi co ty Ved pozri na fotku Ty hovoris o tej chromej horizontalnej Ja myslim tu ciernu vertikalnu... Kde je zakruzkovana hrdza (řez)...
Rover 75 2,0CDTi
Jo aha tak v tom poslednim postu jsem ti nerozumel jinak myslim to same co ty
-
- Kontaktovat uživatele:
No jo:) Tu chromovu listu som zhodil v pohode, no tam som skoncil, nic viac sa mi nepodarilo demontovat, hm...
Rover 75 2,0CDTi
Ahoj, mas krasne auto Verim, ze onedlho sa k Vam pridam aj ja so svojim milacikom Iank, v NMnV je tmavo modry R75 s SPZ NM 550 podobna SPZ ako mas ty
-
- Kontaktovat uživatele:
Skic píše:Thomson, ale ja nemyslim tu listi co ty Ved pozri na fotku Ty hovoris o tej chromej horizontalnej Ja myslim tu ciernu vertikalnu... Kde je zakruzkovana hrdza (řez)...
Jak jsi nakonec dopadl s tou rzí? Začíná mi to bohužel taky rezavět. Je to hodně slabý místo když u auta , který je 7 let starý to rezaví. Navíc mi přijde že v tomhle místě ta rez uplně bije do očí.
-
- Kontaktovat uživatele:
Sylvia, fajn, niekedy sprav špionážne foto a hoď ho sem, keď už mi konkureje s ŠPZkou
Tom, vybrúsil som to s brúskou až po zdravý plech a zatrel som to, a potom zatmelil... Ono nič rozumné s tým ani nejde spraviť, keďže nemôžem prísť na princíp, ako dať tú lištu dole
Tom, vybrúsil som to s brúskou až po zdravý plech a zatrel som to, a potom zatmelil... Ono nič rozumné s tým ani nejde spraviť, keďže nemôžem prísť na princíp, ako dať tú lištu dole
Rover 75 2,0CDTi
-
- Kontaktovat uživatele:
v budoucnu budu muset přistoupit k něčemu podobnýmu, zatím mi to teprve rozkvétá.
-
- Kontaktovat uživatele:
Dovidenia priatelia Dnes som predal Roveríka, je mi za nim smutno, dokonca aj nejaká tá slzička vyšla z oka... Autko išlo do dobrých rúk (aspoň teda dúfam, chi chi) tak snáď sa bude mať dobre. Nelúčim sa, neodchádzam, budem stále s vami A verím, že ešte niekedy budem majiteľom tohto nádherného auta.
Zopár spomienkových foto z dnešného dňa:
http://img525.imageshack.us/g/dsc03591k.jpg/
Zopár spomienkových foto z dnešného dňa:
http://img525.imageshack.us/g/dsc03591k.jpg/
Rover 75 2,0CDTi