Kúpili by ste toto auto ?
Re: Kúpili by ste toto auto ?
dobre,tak ho beriem.Auto bude na predaj za takých 168990,-to je pevná cena
Predtým Rover Seventyfive 2,0 V6 AT, teraz Mercedes CLS 320 CDI, Chrysler 300 C 3,0 CRD
- roverix
- Bydliště: Ublo, taková díra u Vizovic 75rover@seznam.cz tel. 604464504
Ještě jsme budoucí kolegyni neporadili test klimatizace. Tommi Vložíš odkaz? (studený vzduch na p. koleno)
Britská auta v minulosti: Ford Cortina 1200 3x / Austin Maestro 1.3 / Maestro 1.6 / Rover 213s / Rover 75 1.8 Současný vozový park: Rover75 2.5 manual. Rover75 2.5 automat Rover45 IDT Rover25 1.4 TEL. 604464504
Bosorecka, zkus jeste tuten kontakt: http://roverclub.cz/bb3/viewtopic.php?f ... 446#p20446
Dakujem, uz som s panom aj toho R75 v kontakte Uvidime, jak slepy povedal... Ja to tu mam prelistovane, visim tu cele hodiny a citam vsetko, co ste kedy napisali..... Takze sice neviem ako niektore suciastky vyzeraju, ani kde presne sú , ale viem presne ako sa volaju a na co sluzia Je na nezaplatenie takyto "fanclub". Ak pojde vsetko ako ma, tak uz tuto sobotu sa stanem stastnou majitelkou R75, hned ako sa tak stane vam dam vediet a nahodim foto
je skvele byt v spolocnosti muzov, ktori sa o nas nezne stvorenia tak starajuroverix píše:Ještě jsme budoucí kolegyni neporadili test klimatizace. Tommi Vložíš odkaz? (studený vzduch na p. koleno)
Ano, pozerala som ho...je pekny, ALE... V prepocte na slovenske je 169.000 Kč = 195.000 Skk a + 30.000 Skk ma vyjde prepis a vsetky doklady, ktore musim dolozit pre Slovenske urady. Takže hladam nieco o cca 20.000 Kč lacnejšie(samozrejme nie na ukor kvality, takze hladam najidealnejsi pomer kvalita=cena). ...Nebol by problem aj vyššia suma, ale to by som mala az tak za 2 mesiace a ja ho chcem hneeeed Ja sa teším na leto a vsetky festivaly a vsetko čo patrí k letu ako absolvujem už s miláčikom Aj tak dakujem za tiptrunda.raspi píše:http://www.sauto.cz/detail-vozu/osobni/rover/75/7050713 co tohle.... malo najete, supr vybava...
- roverix
Tý brďo, zdá se že ty poplatky mezi Českem a Slovenskem vyjdou více než kdybys to auto koupila v Německu. Nejde to nějak ošidit ?
Britská auta v minulosti: Ford Cortina 1200 3x / Austin Maestro 1.3 / Maestro 1.6 / Rover 213s / Rover 75 1.8 Současný vozový park: Rover75 2.5 manual. Rover75 2.5 automat Rover45 IDT Rover25 1.4 TEL. 604464504
Čo sa týka SR, tak je jedno či z Nemecka alebo ČR, všetko je ako zahraničie. Neviem, ci je aj u Vas certifikat orginality(ze nebolo kradnuté) , ktory sa vybavuje a ten len stoji cca 5.000 Skk. Potom znacky dalsich 5.000 Skk, Poistka cca 7.000 Skk, STK musi byt bez hladu na to, ci ma platnu alebo nie, atd. ...roverix píše:Tý brďo, zdá se že ty poplatky mezi Českem a Slovenskem vyjdou více než kdybys to auto koupila v Německu. Nejde to nějak ošidit ?
ANo da sa Necham si ho na ceskych znackach a napisem na bratranca v CR. Takze ho budem mat akoze pozicane staci mi na kazde 3 mesiace mat pri sebe cestne prehlasenie overene notarom, ze mi ho pozical. No a raz za 2 roky behnem do CR na STK a poistku budem platit v CR. Tato cesta ma vyjde na cca 5.000 Skk ročne.... Inu cestu nepoznam... aj to neviem, ci mam spravne info ohladom tejto moznosti pozicania...
- roverix
Ano přesně to jsem myslel ,něco jako tetku z Moravy
-
- Kontaktovat uživatele:
Certifikát kvality je nesmysl(jedinej smysl by měl kdyby se ověřovala minimálně celá Evropa, což se nědělá. Naštěstí se to u nás nevyžaduje.) Značky za 5000SKK je taky dobrej úřednickej byznys, u nás stojí 800CZK. Přihlašovací STK máme taky a taky to není uplně levný a bez byrokracie. Celkem to u nás vyjde na 5-7000CZK + taky třeba těch 7000CZK za pojištění na celej rok. Takže nějakejch 10-12 tisíc CZK.bosorecka píše: Čo sa týka SR, tak je jedno či z Nemecka alebo ČR, všetko je ako zahraničie. Neviem, ci je aj u Vas certifikat orginality(ze nebolo kradnuté) , ktory sa vybavuje a ten len stoji cca 5.000 Skk. Potom znacky dalsich 5.000 Skk, Poistka cca 7.000 Skk, STK musi byt bez hladu na to, ci ma platnu alebo nie, atd. ...
Na 75 ke sú dosť poruchové ventilátory chladiča.Ide o to,že tam je jediný ventilátor,ktorý plní funkciu ako pre chladenie motora,tak aj pre chladenie média klimatizácie.Ak tento ventilátor nejde,prejaví sa to tým spôsobom,že pri naštartovanom motore a stojacom aute nechladí klíma.Ak sa pohneš a pôjdeš cca 50 kmh a viac,tak nápor vzduchu už stačí chladiť médium klimatizácie a tá začne normálne chladiť až kým nezastavíš auto-vtedy sa zas klíma vypne kvôli prehrievaniu média / na to slúži bezpečnostný spínač v okruhu klimatizácie/Ak by si takto jazdila a nebodaj by sa pokazil ten bezp.spínač mohol by sa vážne poškodiť kompresor klimatizácie / je drahý/.Ak píšeš o dieselovom Roveri,tam by tá vrtula mala ísť myslím si že stále bez ohľadu na zapnutú/vypnutú klímu , u benzínových motorov sa točí len pri zapnutej klíme.Ak to nebolo presné,prosím doplňte ma.A v tom samotnom ventilátore sa väčšinou jedná len o jednoduchú opravu,pokiaľ sa na to príde včas.Buď sú to opotrebované uhlíky alebo odpor-halierová záležitosť.
Predtým Rover Seventyfive 2,0 V6 AT, teraz Mercedes CLS 320 CDI, Chrysler 300 C 3,0 CRD
-
- Kontaktovat uživatele:
Mám diesel a vrtule se točí jen když je zaplá klima(aspoň to hučení slyším jen když je zaplá klima). Nechápu proč by se u dieselovýho motoru, kterej je mnohem dokonalejší a většinou běží v nižších otáčkách a méně se zahřívá, měla vrtule točit pořád?
Neviem ani ja ,tiež mi to bolo divné tu na fóre som to čítal.
-
- Kontaktovat uživatele:
Mrknu na to a pak napíšu. Vůbec by mě nenapadlo že by se vrtule točila pořád.