Nevadilo mi to, stejně sme se jeli podívat... přistup toho chlápka byl na jedničku... : tak tady máte klíče, dívejte se, startujte si, já budu tady vedle... Tak sme se koukali a tak různě zkoušeli...svítilo ABS...chtěli sme se svést, tak říkame, jestli nás sveze... Řekl, ať jedeme, hlavně at to nenabouráme.... Tak fajn.... Odjeli sme z areálu a jedeme v klídku po městě...automat řadit nejak pravpodivně...chvilku malé otačky, po sešlápnutí plynu to zaradilo až v 6500ot...najeli sme omylem na dálnici na Prahu. jedem do tech 160, v autě klídek, celkově sem byl nadšenej pohodlím.... Otočili sme to a jeme zpět.... po chvilce se rozvítila kontrolka dobíjení, pak oleje, pak to zhaslo a pak strašnej rachot, ztráta výkonu a následne zhasnutí motoru.... Zatavili sme u kraje a za náma posledních cca20 m stopa od "fridexu" ... Voláme mu,že máme problém...přijelo pro nás auto a ten řidič řekl že sme ve velkym pruseru...že je olej ve vodě... auto nešlo nastartovat.... odtahl nás... Přijeli sme zpět k majiteli, sednul do toho a chytlo to... S hooodně divným zvukem a rachotem... Vytočil to na míste a z motoru rány, že sem myslel, že by chtěla hlava ven.... Bouchání a rachot.... Rozsvítila se kontrolka oleje, tak tam nalil nějaky z flašky od koly... No...Prý to zkusí opravit, neví, co tomu je.. Zavolá, pokud budu mít ještě zájem.... každopádně jsem ted hodně nejistý po této zkušenosti

Ps: bez servisky....po X majiteli....nespasovaný předek, lakovaná kapota, blatníky....