uz dlouho pohlizim na rover s velkou uctou, na zacatku jsem chtel koupit 200, ale koupil jsem Mitsubko Colta, pak jsem Colta prodal a chtel si koupit 400, ale koupil jsem mazdu 323F, mazdu jsem prodal a chtel jsem koupit 75, jenze jsem se nakonec koupil WV passata po domluve od znamich...Ted jsem se rozhodnul, ze uz mi nic nezabrani a koupim konecne 75, nechci ale udelat chybu, jak se mi to stalo uz nekolik krat, tak jsem prisel pozadat o rady.Dostal se mi do rukou inzerat..
http://www.rover-club.net/classifieds_detail.php?id=462
Pozadal jsem majitele o vic info a poslal mi mailem:
"Auto je v pefketnim plne funkcnim stavu, bourane nebylo, ma novy lak z duvodu poskrabani, ale diky tomu vypada jako nove, dale je po vymene cepu predni napravy a serizeni geometrie, oleje a filtru, ma nove al. kola a pneu, po diagnostice-vse ok atd. Auto prodava otec moji pritelkyne z duvodu koupe noveho a servisni knizka urcite je, protoze auto je koupene nove v CR a on je prvni majitel, jen ji nemam u sebe. Na auto je mozne se prijit podivat kdykoliv po tel dohode. tel 603 484 400 cena dle dohody"
(stav tach. zatim nevim, cekam na maila od majitele)
Mozna to je trofale, ze jen sem prijdu, tak uz zadam o rady, ale opravdu s rovrama nemam zadne zkusenosti, proto prosim o radu.
Predem mnohokrat dekuji.