Výmena spojky (CDT)
-
- Kontaktovat uživatele:
Výmena spojky (CDT)
Ospravedlňujem sa, že zakladám ďaľšiu tému ale zistilo sa, že nemám problém s prevodovkou, ale so spojkou
Sem budem priebežne hádzať info, čo kde ako koľko a za koľko... Prvá info, predbežnee mi povedali v ,,servise,, že výmena spojky 100 až 130€, veľa, málo?
Sem budem priebežne hádzať info, čo kde ako koľko a za koľko... Prvá info, predbežnee mi povedali v ,,servise,, že výmena spojky 100 až 130€, veľa, málo?
Rover 75 2,0CDTi
Re: Výmena spojky (CDT)
To myslíš asi jen za práci.Já myslím že to jde,když to udělají dobře a nebudou si přihazovat kvůli nějaké "vícepráci".
- Dragon
- Kontaktovat uživatele:
ja som platil 220€ za vymenu spojky a homo. klbu., a ešte mi zbavili hrdze zadne lemy. Bolo to ale na 620sdi
2x Rover 620 Sdi
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Dragon -- to byla ale hodne levna spojka ... asi nejaky Redstar nebo neco podobneho. Tak at vydrzi aspon 10 tisic km
- Dragon
- Kontaktovat uživatele:
ta cena bola len za robotuAnderN píše:Dragon -- to byla ale hodne levna spojka ... asi nejaky Redstar nebo neco podobneho. Tak at vydrzi aspon 10 tisic km
2x Rover 620 Sdi
-
- Kontaktovat uživatele:
Ta cena čo som pisal, je len za robotu... Spojka samotna stoji na SK cca 300€, ale chcem ju objednat z eBay za cca 100vku...
Rover 75 2,0CDTi
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
To pak jo ... to by mohlo tak nejak byt.
- Dragon
- Kontaktovat uživatele:
tiež som to tak riešil tu važne nevedia čo by si za to pýtaliSkic píše:Ta cena čo som pisal, je len za robotu... Spojka samotna stoji na SK cca 300€, ale chcem ju objednat z eBay za cca 100vku...
2x Rover 620 Sdi
-
Taky jsem před nedávnem měnil,v obyč.servisu,za cca 3500 Kč (práce).Dělá tam soused a prý kleli jak dlaždiči,páč museli rozmontovat půl auta,aby se k ní dostali Spojku (Quinton Hazell) jsem kupoval v MJauto za 4000 Kč.
-
- Kontaktovat uživatele:
Vďaka za info ) 4000kč je super cena, na SK sa nedá zohnať pod 230€...
Dnes sa majú na to pozrieť, či je to vôbec spojka. Ja mám taký blbý pocit, že to bude hydraulika
Ako sa tebe prejavovala porucha?
Dnes sa majú na to pozrieť, či je to vôbec spojka. Ja mám taký blbý pocit, že to bude hydraulika
Ako sa tebe prejavovala porucha?
Rover 75 2,0CDTi
-
- Kontaktovat uživatele:
Táááák, dnes sa mi ozvali zo servisu. Nie je to spojka, aspoň teda nie mechanická časť. Je to hydraulika. Ale to absolutne netuším čo je, resp. ako to nájdem na ebay Neviete niekto? Díkes...
PS: viem, že spojka je CLUTCH, ale neviem ako hladať hydrauliku...
PS: viem, že spojka je CLUTCH, ale neviem ako hladať hydrauliku...
Rover 75 2,0CDTi
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj Skic,
Zeptej se ještě v tom servisu jestli je vadný hlavní (Master Cylinder) nebo pomocný spojkový válec(Slave Cylinder).. to jsou součásti hydrauliky.
Zeptej se ještě v tom servisu jestli je vadný hlavní (Master Cylinder) nebo pomocný spojkový válec(Slave Cylinder).. to jsou součásti hydrauliky.
-
- Kontaktovat uživatele:
Master cylinder objednaný z ebay.co.uk, týmto veľmi pekne ďakujem UNDYmu za pomoc, resp. za objednanie.
Cena cca 135€ aj s poštovným. Inak, ževraj častejšie odchádza Slave cylinder, ten je lacnejší, na SK sa dá zohnať za cca 130€. Mne však praskol ten valček, keďže je z plastu. Inak výrobné náklady odhadujem tak na 15€, neskutočný biznis...
Cena cca 135€ aj s poštovným. Inak, ževraj častejšie odchádza Slave cylinder, ten je lacnejší, na SK sa dá zohnať za cca 130€. Mne však praskol ten valček, keďže je z plastu. Inak výrobné náklady odhadujem tak na 15€, neskutočný biznis...
Rover 75 2,0CDTi
-
- Kontaktovat uživatele:
Do dnešného dňa nič neprišlo... Ak by som sa mal takto nervovať pri každej objednávke z ebay, tak sa na to asi vykašlem
Rover 75 2,0CDTi