Přední ramena
- Roman620ti
Re: Přední ramena
Tady jde vidět, že je nejlepší si to povyměńovat sám, v servisech to jsou hrozný zvířata 

2x Rover 620ti
Udělat si všechno sám taky není vždycky možné.Tady tyto "kovářské"práce,jako třeba silentblok ano.Já jsem teď svěřil svůj klenot Zakarovi a věřím,že si s ním se ctí poradí.
-
- Kontaktovat uživatele:
Nebydlí Zakar někde v Čechách? Nebo se pletu a bydlí někde poblíž????
- Roman620ti
Jj kolega Zakar tomu rozumí, tam bych se nebál, spíš bych si chrochtal

2x Rover 620ti
-
- Kontaktovat uživatele:
Jaja je to koooosek světa daleko.
Dnes jsem udělal cestu se spravenou 75 do H.K. a zpět asi 180 km a už bylo zapotřebí.Byl jsem z toho Peugeota co jsem koupil manželce i z dvoustovky co ji mám služební úplně opotřebovanej.Ale teď jsem si jenom chrochtal.Holt velkej auťák je velkej auťák!
-
- Kontaktovat uživatele:
Jojo s tím se stotožňuju..
Ahojte hrdy majitelia R75. Tiez potrebujem menit komplet predne ramena+silenty a tycky stabilizatora a po chrumkavom zisteni co to stoji napr. v autokelly 1rameno je to Delphi ale 285 eur je podla mna troska moc,som poprehanal google a nasiel som toto http://www.depoauto.sk/index.php/cPath/416_3174_3179 panom do Depoauto som aj volal momentalne maju skladom len tycky stabilizatora,ale ta cena za komplet ramena,puzdra je velmi zaujimava.Ako je to s kvalitou neviem,ponukali mi aj drahsie za 130 eur...asi objednam tie po 76 eur tvrdili ze do 2tyzdnov to maju na sklade.
Volal som aj panom do DSV Dunajska Streda a tiez ma prekvapili cakal som za original diel vecsiu palku.
93 eur rameno,45,50 eur puzdro, a tycky okolo 20 eur.
Kazdopadne asi pockam tie 2 tyzdne a zoberiem tie z depoauto,nejazdim jak prasa ani velmi vela tak dufam ze to bude v pohode.
Volal som aj panom do DSV Dunajska Streda a tiez ma prekvapili cakal som za original diel vecsiu palku.
93 eur rameno,45,50 eur puzdro, a tycky okolo 20 eur.
Kazdopadne asi pockam tie 2 tyzdne a zoberiem tie z depoauto,nejazdim jak prasa ani velmi vela tak dufam ze to bude v pohode.
Cez 222000 km
.Motor ide nadherne hold CDT rulez
,aj vsetko okolo toho,len pri prejazde vecsej nerovnosti uz bolo pocut silne buchnutie hl.na lavej strane.najprv som myslel ze ulozenie tlmica...
Bol som na vymenu filtrov a remenov a ked mi to chalani hodili na zdvihak no nic moc.Ramena hrdzave,to by ani tak nevadilo,ale lave ma uz skoro 1cm volu a silentblok je tiez pred smrtou,takisto aj pravy silent je uz dopraskany a dotrhany...a ked to bude dole tak uz aj tycky lebo tiez su silentbloky na nich riadne dopraskane,oproti ramenam je to par korun..
Inak auto mam asi mesiac,dovoz z Rakuska po starsom panovi co to kupoval nove,takze mam k tomu aj servisku a faktury co vsetko sa menilo,len hold ja po nemecky moc neviem
...

Bol som na vymenu filtrov a remenov a ked mi to chalani hodili na zdvihak no nic moc.Ramena hrdzave,to by ani tak nevadilo,ale lave ma uz skoro 1cm volu a silentblok je tiez pred smrtou,takisto aj pravy silent je uz dopraskany a dotrhany...a ked to bude dole tak uz aj tycky lebo tiez su silentbloky na nich riadne dopraskane,oproti ramenam je to par korun..
Inak auto mam asi mesiac,dovoz z Rakuska po starsom panovi co to kupoval nove,takze mam k tomu aj servisku a faktury co vsetko sa menilo,len hold ja po nemecky moc neviem

-
- Kontaktovat uživatele:
Hliníková ramena rezavá? No tak to je jak ten vtip o tom zajíci co si uřízne hlavu když vidí mrkev v zimě...
Dostal jsem od Keksina dobrej link na ramena včetně silentbloků. Tohle už se celkem vyplatí..
http://cgi.ebay.co.uk/Rover-75-M-G-ZT-F ... 286.c0.m14
Ty stabilizátory bych vzal tam co odkazuješ, ta cena za ten set těch tyčí je v pohodě.
Dostal jsem od Keksina dobrej link na ramena včetně silentbloků. Tohle už se celkem vyplatí..
http://cgi.ebay.co.uk/Rover-75-M-G-ZT-F ... 286.c0.m14
Ty stabilizátory bych vzal tam co odkazuješ, ta cena za ten set těch tyčí je v pohodě.