Display palubniho PC neboli Message Center
Display palubniho PC neboli Message Center
U toho displaye je normalni ze pri velkych rozdilech teplot jako velky chlad nebo naopak velke teplo vypadavaji radky. Ty se zase po chvili obnovi. Zajima mne jestli mate nekdo vypadly nejaky radek trvale a jestli uz nekdo zkousel resit nejakou opravu. Me ted jeden vypad a ne a ne se znova rozsvitit. Mam sice doma jedny nove nahradni budiky ale zbytecne je menit a kodovat kdyz by to slo opravit.
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Display palubniho PC neboli Message Center
jojo někdy mi taky vypadne řádek, řekl bych že to je pokaždé ten samej ale většinou je to v pohodě a když není tak se to samo spraví.
Keď som ho kúpil,nešlo mi niekoľko riadkov /teda vlastne stĺpcov zvislo/.Keď mi to už blblo niekoľko týždňov-niekedy lepšie,inokedy horšie ale nikdy mi nešiel display úplne bez chyby,tak som to rozobral.Flexi kábel ktorý je tepelne napojený na sklo displeja som nahrial pomocou manželkinej žehličky /veľmi opatrne pomaly som zvyšoval teplotu,bolo to cca na polovičnej/ normálne som pritlačil ten kábel o sklo displeja a pár sekúnd podržal aby sa žehlička dotýkala skla displ.po celej ploche spoja.Nakoniec som tento spoj vypodložil zodpovedajúcou gumenou hadičkou - o asi 1 mm hrubšou ako bola pôvodná gumička ktorá mala fixovať ten spoj.Ak to rozoberieš,bude Ti jasné o čom hovorím.Bolo s tým trochu piplačky , ale keď si nejaký rus sám zoperoval slepáka,tak my toto musíme dokázať aj s dolámanými prstami po tme na Aljaške s 2,9 promile v iglu po tme s ľadovým medveďom za chrbtom pri mínus 47 v trenkách bez náradia 

Predtým Rover Seventyfive 2,0 V6 AT, teraz Mercedes CLS 320 CDI, Chrysler 300 C 3,0 CRD
No me se do toho rozebirani moc nechce. Asi az se budu moc nudit. A po tom ukonu s zehlickou ti to naskocilo vsechno jak ma byt.
A už to ide vyše roka bez problémov.Dúfam,že to nebudem musieť ešte niekedy robiť,lebo máme pokazenú žehličku 

Predtým Rover Seventyfive 2,0 V6 AT, teraz Mercedes CLS 320 CDI, Chrysler 300 C 3,0 CRD
Tak se to ted umoudrilo a snad to vydrzi.