R75 Odtokové hrdlo nad podbehy
- roverix
- Bydliště: Ublo, taková díra u Vizovic 75rover@seznam.cz tel. 604464504
Re: R75 Odtokové hrdlo nad podbehy
Jó, také jsem to čistil, když jsem kontroloval brzdovou kapalinu. Všude plno listí a nejvíce u pylového filtru. Vysavač měl práci.
Britská auta v minulosti: Ford Cortina 1200 3x / Austin Maestro 1.3 / Maestro 1.6 / Rover 213s / Rover 75 1.8 Současný vozový park: Rover75 2.5 manual. Rover75 2.5 automat Rover45 IDT Rover25 1.4 TEL. 604464504
Jejda mane.... co to tam mate za vejmysly Navrhuju rychle reseni... vrtacku a desitku vrtak... a uz nikdy nebude problem se stojatou vodou....
Chlapci nezapomeňte na odtokové hrdla pod brzdovým válcem a před kabinovým filtrem.Dají se vyčistit ze spodu auta z kanálu,nebo zvedáku já jeměl úplně neprůchodné
Mirda a Rover 75 2.0 V6
práve som sa chcel spýtať na možnosť -ako to že mám pod rohožkou u vodiča vodu- a čítam že nie som sám ?
z čoho to tam môže byť ? nie je to veľa , ale koberec mam nasiaknutý..
Rover 75 2,0 V6 2000
max80 píše:http://r75.info/downloads/ablauftuellen.pdf
ty kokso -to je operácia , mechanika poteším !!
Ďakujem
Rover 75 2,0 V6 2000
-
- Kontaktovat uživatele:
Je tam prakticky popsanej postup výměny pylovýho filtru. Zcela stejný operace. Doporučuju udělat obojí zaráz(výměna pylovýho filtru i čištění odtoků).
..tak ešte dokúpiť pylový filter, na výmenu --dve muchy jednou ranou...Tommi_82 píše:Je tam prakticky popsanej postup výměny pylovýho filtru. Zcela stejný operace. Doporučuju udělat obojí zaráz(výměna pylovýho filtru i čištění odtoků).
Rover 75 2,0 V6 2000
-
- Kontaktovat uživatele:
jojo přesně tak.
Máš střešní okno?????101poirot píše:práve som sa chcel spýtať na možnosť -ako to že mám pod rohožkou u vodiča vodu- a čítam že nie som sám ?
Máš střešní okno?????[/quote]
zdravím,
hej -mám i strešné okno...
Takže u mňa je to tak -že najskôr som mal mokro u spolujazdca..a teraz naposledy u spolujazdca sucho a u vodiča mokro ...
zdravím,
hej -mám i strešné okno...
Takže u mňa je to tak -že najskôr som mal mokro u spolujazdca..a teraz naposledy u spolujazdca sucho a u vodiča mokro ...
Rover 75 2,0 V6 2000
3) Pokud máš střešní okno, tak v "A" sloupku (dole)je rozpojená odtoková hadička. Spojit a opatlat silikonem a pročistit 4 odtoky ze střešního okna.
Odtok ze štřešního okna
Manžeta u spojkovýho pedálu vytlačená ven z auta
Odtok ze štřešního okna
Manžeta u spojkovýho pedálu vytlačená ven z auta