zadní kablík signalizace opotřebení brzd
zadní kablík signalizace opotřebení brzd
Vím,že toto téma bylo řešeno už velmi důkladně,já jsem se vašich rad při výměně desek držel ale vpravo vzadu po kablíku ani stopa.Kde mám hledat spojovací konektor?Díky.
R 75 CDT
Re: zadní kablík signalizace opotřebení brzd
mno, pridavam sa... na roveriku mi predavajuci tvrdil, ze brzdy menil, ale volajaky kablik nevedel zapojit, a teda mi svieti kontrolka opotrebenia brzd (co mi samozrejme na STKcku nechali slusne vyzrat - a este nechaju na opravnej kontrole). Kde to treba napojit?
P.
P.
ex - R 75 CDT 2000
Toyota Corolla Verso, 2,2 D4D 100kw 7-miest, rv 2006
Toyota Corolla Verso, 2,2 D4D 100kw 7-miest, rv 2006
-
- Kontaktovat uživatele:
myslím že oba káblíky by měly být na spolujezdcové straně, vepředu a vzadu. Koupit se dají jednoduše třeba tady. http://www.oblibene.biz/atsservis/?ktg=822
Mělo by to být viditelný, protože ani v servisních manuálech to nezmiňujou. Na jedné straně se to strká přímo do destičky, to je asi jasný ale abych se přiznal kde se to strká na druhé straně jsem se nedíval.
Mělo by to být viditelný, protože ani v servisních manuálech to nezmiňujou. Na jedné straně se to strká přímo do destičky, to je asi jasný ale abych se přiznal kde se to strká na druhé straně jsem se nedíval.
U zadních nevím,u předních v motorovém prostoru takový modrý bajonetový váleček.Když ho nemáš od destiček vyvedený,nebo chybí,stačí najít ten protikus,jak jsem vzpomínal v mot.prostoru,musel by jsi se dostat na drátky,jsou tam dva,tyto spojit dohromady a mělo by to přestat svítit.