Veliká prosba..... ohledně tažného zařízení
Veliká prosba..... ohledně tažného zařízení
Prosím Vás všechny, co máte Rover 75 v sedanu nebo v kombíku, a máte Tažné zařízení. Tak Vás prosím, zda by jste mi vyfotil štítek který je přidělaný na tažném zařízení, tak aby bylo vidět všechna čísla.. A prosím o změření rozměrů toho štítku a změrění velikostí těch písmen.. Moc Vás všechny prosím.. Koupil jsem tažné ale nemá ten štítek, tak si ho musím vyrobit.. Jinak mi to nepřihlásí.. Moc Vám předem děkuji.. 

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Veliká prosba..... ohledně tažného zařízení
Donutil má na CDTčku tažný, tahá na něm v zimě autobusy ze škarpy..
(dělám si srandu)
Napiš donutilovi, má tam tažný, ten ti to vyfotí...

(dělám si srandu)
Napiš donutilovi, má tam tažný, ten ti to vyfotí...
rozměr štítku je 7 krát 4 cm.Ale co je na něm vyražené tě nemohu poslat,páč foťák nemám ,fotím telefonem a právě se mě na něm rozbil mikrofon a v pátek jsem ho odvezl do opravy.Tím co mě zbyl(3,2 mpx)to nejsem schopen vyfotit aby to bylo čitelné.
Děkuju moc.. Ale kdyby se to podařilo vyfotit lépe, budu ,moc važně moc rád.. Ještě jednou děkuji.. 

prosím, nemáte někdo lepší foto štítku na tom tažném...?
-
- Kontaktovat uživatele:
To bude těžký, pětasedma není auto na stavbu aby si na ni lidi věšeli tažný... 
Na tvým místě bych se domluvil s donutilem jestli nebude někdy odpoledně doma a zajel se k němu mrknout, vždyť od sebe bydlíte 45 km. Dyť to je kousek..

Na tvým místě bych se domluvil s donutilem jestli nebude někdy odpoledně doma a zajel se k němu mrknout, vždyť od sebe bydlíte 45 km. Dyť to je kousek..
Jestli ti o to tak jde,můžu to namalovat na papír ručně,tímto telefonem to na autě nemůžu líp vyfotit i kdybych sebevíc chtěl.
-
- Kontaktovat uživatele:
čus, tažný na 75 je výborná věc - optimální bezpečnostní prvek, který už mnohokrát zachránil zadek mojí milované Rourky a zvlášť při parkování druhých ho.vad je super - ještě bych ho dal dopředu, ale to by vypadalo divně ... 

Mechwarrior Mireček Rover 75 2.0 CDT Fajnšmekr
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Mechwarrior píše:čus, tažný na 75 je výborná věc - optimální bezpečnostní prvek, který už mnohokrát zachránil zadek mojí milované Rourky a zvlášť při parkování druhých ho.vad je super - ještě bych ho dal dopředu, ale to by vypadalo divně ...

Mechwarrior píše:čus, tažný na 75 je výborná věc - optimální bezpečnostní prvek, který už mnohokrát zachránil zadek mojí milované Rourky a zvlášť při parkování druhých ho.vad je super - ještě bych ho dal dopředu, ale to by vypadalo divně ...
Máš absolutní pravdu,i pozadí mého R již párkrát ochránilo

R 400 SDI 99
MR "Donutile" kdyby jsi byl tak hodný a namaloval jsi mi to, byl bych hodně zavázán... Štítek už se mi podařilo sehnat, respektive mě ho pošle ten pán od kterého jsem to tažné koupil. Ale ten štítek bude nevyplněnej.. Tak tam musím něco vyraziti... Ještě jednou moc děkuji.. Budu čekat.. 

aprroval 00.1491/ Tyre 026 001// Part 026 001 /Serie 376894/ D8.83 KN /to poslední 100
http://donutil.rajce.idnes.cz/stitek/
http://donutil.rajce.idnes.cz/stitek/