Rover 75 Cabrio
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Rover 75 Cabrio
Bohužel nee, je to škoda, možná bys ho teďka sedlal když jsi pětasedmu prodal kvůli touhám trošku divočit, co nový autíčko? Jezdí?
-
- Kontaktovat uživatele:
Nj, teraz mám éru cabrioletov Poobhliadám sa po nejakom kabriolete, možno Megane, možno Astra Twin top, možno EOS... Takže aktuálne som stále bez auta, i keď som chvíľu mal Peugeot 307, ale to nie je auto
Rover 75 2,0CDTi
Mňam, tak to je prďácký jak sviňa.
- Austin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
New Mini Cooper cabrio - jasná volba, a neztrácí na ceně.....
Austin Allegro 1.5 MKII 76, Austin Princess 2.0 OHC MKI 76, Rover 200 CVT 1.6 Twincam 99, Mini Cooper 1.3 97
- Austin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Dobré jízdní vlastnosti....
Austin Allegro 1.5 MKII 76, Austin Princess 2.0 OHC MKI 76, Rover 200 CVT 1.6 Twincam 99, Mini Cooper 1.3 97
-
- Kontaktovat uživatele:
"Cabrio sa asi nevyrábal, však? Neskutočne krásne... "
Na 99% je to jen obrázek... ale kráásnej.
Takový kabrio, pokud vím, nikdy neexistovalo ani ve fázi prototypu...
Na 99% je to jen obrázek... ale kráásnej.
Takový kabrio, pokud vím, nikdy neexistovalo ani ve fázi prototypu...
-
- Kontaktovat uživatele:
Austine?!!Austin píše:Dobré jízdní vlastnosti....
Už i Ty - Brute?
Je to motokára... s mizerným motorem... udělal to baworák - a hoši z Mnichova nikdy nepochopili filosofii Rovera a Austina - včetně Mini.
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Ale no taaak ... myslím, že zrovna jízdní vlastnosti nejsou to, co by se dalo baworské vrtuli vytknout. Jiná filozofie, prosím ... každému dle jeho gusta. Ale jízdní vlastnosti fakt neee
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak jak říká Ondra, když sednu do bráchovýho BMW320d Compact, tak jízdním vlastnostem nevytýkám fakt skoro nic. Ba naopak, je to skvělá zábava, jen všichni kolem jezděj jaksi pomalu... Nic takovýho se mi v mým autě nestává. Každopádně možná je to tím že nemáme tolik zkušeností. Určitě je něco ještě o dost lepšího než to co jsme od BMW sedlali..
-
- Kontaktovat uživatele:
Pánové já ale přece nikde neříkám, že MINI od BMW má ŠPATNÝ jízdní vlastnosti... že ne?!
Já jsem anpsal, že "nepochopili filosofii Rovera" - to je něco úplně jinýho.
Rover vždycky rozvíjel myšlenku GT = Grande Turismo" = i výkonná auta byla schopná vészt svého majitele hýčkaného službami a pohodlím.
620ti?
825 Coupe?
Ale včetně miníka! Jasně, byl malej, byl de facto dvoumístnej... ale byl to tulák.
Nový Mini od BMW je motokára s excelentními jízdními vlastnostmi... ale nechtěl bych s ním jet ani z Brna do Prahy... tím méně do Anglie!
Tím původním to šlo...
Nový Mini bude zase NESROVNATELNĚ rychlejší na okruhu - ale upřímně: kolikrát ročně jezdíme na okruhu?
A kolikrát musíme na D1?
Já jsem anpsal, že "nepochopili filosofii Rovera" - to je něco úplně jinýho.
Rover vždycky rozvíjel myšlenku GT = Grande Turismo" = i výkonná auta byla schopná vészt svého majitele hýčkaného službami a pohodlím.
620ti?
825 Coupe?
Ale včetně miníka! Jasně, byl malej, byl de facto dvoumístnej... ale byl to tulák.
Nový Mini od BMW je motokára s excelentními jízdními vlastnostmi... ale nechtěl bych s ním jet ani z Brna do Prahy... tím méně do Anglie!
Tím původním to šlo...
Nový Mini bude zase NESROVNATELNĚ rychlejší na okruhu - ale upřímně: kolikrát ročně jezdíme na okruhu?
A kolikrát musíme na D1?
-
- Kontaktovat uživatele:
A k tomu motoru:
v MINI není BMW motor... původně tam byl motor Chrysler... později nahrazenej motorem PSA peugeoet Citoen...
= ani jeden není žádná výhra.
v MINI není BMW motor... původně tam byl motor Chrysler... později nahrazenej motorem PSA peugeoet Citoen...
= ani jeden není žádná výhra.
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Ten pozdější motor 1.6 turbo je spolupráce BMW + PSA ... Peugeot a Citroen se zase všude chlubí, že to je BMW