H2O cez uzáver expanznej nádoby
Re: H2O cez uzáver expanznej nádoby
Včera poobede som si bol pre auto. Podľa mechanika bol uvoľnený jeden šrób hlavy / asi už od výroby / okolo neho to prefúklo. Tak si znova užívam ten blažený pocit .
Predtým Rover Seventyfive 2,0 V6 AT, teraz Mercedes CLS 320 CDI, Chrysler 300 C 3,0 CRD
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
undy píše:Včera poobede som si bol pre auto. Podľa mechanika bol uvoľnený jeden šrób hlavy / asi už od výroby / okolo neho to prefúklo. Tak si znova užívam ten blažený pocit .
Gratuluji Undy

Keksine super fotka!
Tak to je dobrá zpráva, že už je bebino zahojený
.

Ďakujem všetkým za spoluúčasť 

Predtým Rover Seventyfive 2,0 V6 AT, teraz Mercedes CLS 320 CDI, Chrysler 300 C 3,0 CRD
Dnes mi prišla faktúra. Je podľa Vás suma 730 EUR za opravu tesnení pod hlavou s brúsením hláv a výmenou rozvodov primeraná? Olej sa nemenil, ani chlad. kvapalina ani sa nerobil výplach motora. 

- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Docela dost to sice je, ale řekl bych, že to tak nějak odpovídá ... demontáž hlavy, její broušení, tlakové zkoušky, výměna těsnění, montáž zpět a to všechno 2x ... asi to tak nějak bude. Holt je to Rover KV6 a ne nákupní taška s 1.2 HTP 

Už som kľudnejší.Išlo mi o to, že mi hovoril do telefńu ceny:tesnenie 2x 800 sk, brúsenie 2x 450 sk, práca cca 10 hodín x 700 sk, rozvody cca 5500 materiál.Prácu za rozvody som nepredpokladal účtovať navyše, je to snáď jedno, či tam dá staré, alebo nové...