vyskove nastavenie svetiel
vyskove nastavenie svetiel
Ahoj, skusal som prehladavat forum ale nic som k tomu nenasiel... prestalo mi fungovat vyskove nastavenie svetiel...nemate niekto napad kde zacat hladat problem? Dakujem
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: vyskove nastavenie svetiel
Čau Peter, pojistky v kabině jsi kontroloval?
nazdar Peter75
trochu mimo temy , pocas minuleho tyzdna som 2x zazrel taku istu R75ku ako mam ja, sivu (striebornu), vyzera to tak, ze mame v PO dalsieho nadsenca, poctivo sme po sebe blikali na Levocskej, nezazrel si ho tiez?
A este jedna vec, zaujimavy anglican na suciastky relativne nedaleko:
http://auto.bazos.sk/inzerat/4204028/PR ... DIESEL.php
P.
trochu mimo temy , pocas minuleho tyzdna som 2x zazrel taku istu R75ku ako mam ja, sivu (striebornu), vyzera to tak, ze mame v PO dalsieho nadsenca, poctivo sme po sebe blikali na Levocskej, nezazrel si ho tiez?
A este jedna vec, zaujimavy anglican na suciastky relativne nedaleko:
http://auto.bazos.sk/inzerat/4204028/PR ... DIESEL.php
P.
ex - R 75 CDT 2000
Toyota Corolla Verso, 2,2 D4D 100kw 7-miest, rv 2006
Toyota Corolla Verso, 2,2 D4D 100kw 7-miest, rv 2006
Ahoj ano videl som ho par krat...ako tvoje zamky? My sme v praci servis zrusili a co som sa par ludi pytal nikomu sa do toho velmi nechce...je to naozaj tak ze je to trochu babracka a neda sa za to naozaj pytat vela penazi
...
inac pozeral som popis poistiek a ani jedna nie je na nastavovanie svetiel,tak asi budem musiet pozerat vsetky zaradom...

inac pozeral som popis poistiek a ani jedna nie je na nastavovanie svetiel,tak asi budem musiet pozerat vsetky zaradom...

tak uz som nasiel chybu... koliesko sa otacalo,ale potenciometer nie, tak som to ked som to mal rozobrate, nastavil na 0 aby to svietilo normalne a potom ked bude cas sa s tym pohram...
-
- Kontaktovat uživatele:
jj mnoho zdaru, hlavně že už víš kde je problém.
ale este jedna prosba, ked som pozeral poistky tak mi tam len tak vysel jeden kabel... takym letmim pohladom som nevidel kde by mihol ist, nestretol sa s tym uz niekto? Dakujem
- Přílohy
-
- 05072010_001.jpg (7.38 KiB) Zobrazeno 1758 x
-
- 05072010_002.jpg (7.38 KiB) Zobrazeno 1758 x
To by mohlo byť k RJ tempomatu, keď som ho svojho času dorábal, tak niečo takéto som tam našiel a presne mi to pasovalo do tej RJ, čo som dokúpil. Ale či to je presne tento už na 100% neviem.
Predtým Rover Seventyfive 2,0 V6 AT, teraz Mercedes CLS 320 CDI, Chrysler 300 C 3,0 CRD