A už jsem v tom taky - Rover 75
Re: A už jsem v tom taky - Rover 75
Ale jinak dojedeš ne? Chtěl bych si sednout do Jaguše
Z Hodonína to je coby kostelníkův Honzík devětkrát kamenem dohodil.

Ahoj Keksine, vzhledem k tomu, že MG stojí v garáži a žmourá na mě, že snad bude přes víkend aspoň bez deště (teplo neřeším, oděv pomůže
) tak to spíš vypadá, že pojedu na sraz kabrioletů k Berounu.
Ale myslím si, že přiležitost ke svezení určitě ještě bude, doufám, že to dopadne tak, že dceruška bude jezdit na srazy se 75 a já budu vtipně měnit dle ročního období MG a JAG.
Kdyby přišlo k nejhoršímu a padaly trakaře, tak určitě dojedu do Rajhradu. Vždyť je to z Hodonína coby kostelníkův Honzík devětkrát kamenem dohodil. 

MGF 1.8 VVC; Jaguar S-type 4.2L; Rover 75 1.8/88 kW; Daimler X350 4.2L LWB SC; Jaguar XJS V12 5.3L Hess&Eisenhardt
Ahoj aj ja som v tom s vami včera som si priniesol svojho rovrika domov
zistil som ale že mi ukazuje na doske že je vonku -30stupňov zrejme bude pokazene čidlo, alebo tm može byť ina závada? poprípade kde sa to cidlo nachadza v motorovom priestore?

predtym VW Polo 1.4 benzin 44kw
teraz Rover 75 1.8 benzin 88kw
-
- Kontaktovat uživatele:
Je to čidlo hledej ho v okolí přední SPZ. Hledá se zepředu auta, ne z motorovýho prostoru. Je v tom místě, kde jde vzduch na chladič (pod SPZ).
VďakaTommi_82 píše:Je to čidlo hledej ho v okolí přední SPZ. Hledá se zepředu auta, ne z motorovýho prostoru. Je v tom místě, kde jde vzduch na chladič (pod SPZ).

predtym VW Polo 1.4 benzin 44kw
Takže už je všechno jasné. Prasklý čtvrtý válec, takže motor sežral vodu, zbytek je jasný
V podstatě to dopadlo dobře, taky na mě mohla juknout klika 

MGF 1.8 VVC; Jaguar S-type 4.2L; Rover 75 1.8/88 kW; Daimler X350 4.2L LWB SC; Jaguar XJS V12 5.3L Hess&Eisenhardt
-
- Kontaktovat uživatele:
JJ hlavně ať je co nejdřív v cajku a můžete ho pořádně vyvětrat.