Zámek kufru - PROSIM O POMOC!!!!
Zámek kufru - PROSIM O POMOC!!!!
Ahoj, mám problém. Nejde otevřít kufr. A to ani stlačením tlačítka, ani klíčem! Nebyl teď vůbec používaný, tak proto asi ten klíč! Čím by to mohlo být a co s tím? Kolik stojí nový zámek, případně motorek zámku? díky za odpovědi
R75 CDT
Re: Zámek kufru
Ja som si opravoval ten zamok, tiez mi nefungoval da sa lahko vybrat, par dni som ho striekal roznymi olejmi,nakoniec pomohlo statie v brzdovej kvapaline... ale ten zamok tiez ovlada len mikrospinac ktory ovlada elektromagnet zamku...takze ak ti to neotvara ani tlacidlom vpredu asi ti to nebude fungovat ani klucom..
aha, tak to je špatné.....jak mám tedy kufr otevřít? je možné, že by to bylo např. jen pojistkou?
R75 CDT
U kombíku je "nouzové" mechanické otvírání ve schránce pro výstražný trojúhelník.....Ale nevím jak je to u sedanu.
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Ten tam nic takového nemá, to je výsada Tourera. Sám jsem zvědavý, jak se do kufru nejlépe dostat, když zámek neposlouchá.
a nenapadá Vás nekoho co s tím? doufám, že tam nebudu muset lízt přes zadní sedačky......neříkejte mi, že tu neměl někdo už stejný problém
R75 CDT
Re: Zámek kufru - PROSIM O POMOC!!!!
potřebuju zprovoznit kufr, ale nemůžu se do něj dostat! nevíte někdo co s tím prosím????
R75 CDT
- roverix
- Bydliště: Ublo, taková díra u Vizovic 75rover@seznam.cz tel. 604464504
Zkus zavolat odborníkům: memberlist.php?mode=viewprofile&u=986
Britská auta v minulosti: Ford Cortina 1200 3x / Austin Maestro 1.3 / Maestro 1.6 / Rover 213s / Rover 75 1.8 Současný vozový park: Rover75 2.5 manual. Rover75 2.5 automat Rover45 IDT Rover25 1.4 TEL. 604464504
Vlez do kufru zadníma sedadlama a vyzkoušej to zevnitř, jestli by to nešlo nějak rozkuchat.
- roverix
- Bydliště: Ublo, taková díra u Vizovic 75rover@seznam.cz tel. 604464504
Ten dráček ale píše, že do kufru lízt nechce.Keksin píše:Vlez do kufru zadníma sedadlama a vyzkoušej to zevnitř, jestli by to nešlo nějak rozkuchat.
Britská auta v minulosti: Ford Cortina 1200 3x / Austin Maestro 1.3 / Maestro 1.6 / Rover 213s / Rover 75 1.8 Současný vozový park: Rover75 2.5 manual. Rover75 2.5 automat Rover45 IDT Rover25 1.4 TEL. 604464504
Právě, že se mu nechce přez zadní sedadla, ale nejspíš bude muset, jinak se do kufru nedostane, nebo dát auto do servisu. Ale nejdřív bych se mrkl na pojistky, jestli není nějaká v kelu.draczek27 píše:a nenapadá Vás nekoho co s tím? doufám, že tam nebudu muset lízt přes zadní sedačky......neříkejte mi, že tu neměl někdo už stejný problém
tak prozatím vyřešeno.....stačilo odpojit a znovu připijit pojistkovou skříň a elektrický zámek se sám rozeběhl, takže paráda
R75 CDT
Tak už můžeš jezdit jak drak
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Roverixi
Jinak se omlouvám za offtopic, gratuluji k vyřešení problému...
Jinak se omlouvám za offtopic, gratuluji k vyřešení problému...