Kupa 75-ky
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kupa 75-ky
Hezký kousek ... gratulace 

-
- Kontaktovat uživatele:
Gratulace veliká a závist malinká. Přeju ať ti slouží ke spokojenosti!
Blahozelam, naozaj pekne auto
Ako si to nakoniec poriesil s tymi 18" kolesami?

Gratulace... krasny kousek
Doufam, ze se objevis na nejakem srazu, kdyz uz jsi nam toho krasavce odvezl za hranice 

cg...Tourer je proste Tourer
...vitam te mezi kombajnisty

- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Má tam jedny z nejhezčích originál alu 16" a ty mu asi nikdo zvlášť nesháněl, zřejmě je původní majitel používal jako zimní. Kdysi jsem je chtěl na zimu taky koupit, ale nesehnal jsem.
R75 1.8 je dobrá volba. Podle fotek vypadá dobře, ale chce to projet. Mrkni se jestli je čistá chladící kapalina. Po jízdě tam nesmí být "kapučíno", nádobka musí být čistá.pato31681 píše:Ahoj vsetci, som tu novy, snad neporusim ziadne pravidlo ked nezalozim nove vlakno, ale pouzijem toto.
V piatok si idem obzriet tento Rover 75 http://rover-75.autobazar.eu/18-connois ... 46976.html v Partizanskom. Neviete ci nahodou nepatri niekomu z klubu, popripade viete mi poradit na co si davat pozor ?
Dakujem
pato
Má auto oba klíče??? Ne? tak žádej slevu 300euro nech si ho udělat v http://www.dsv.sk/
Vyzkoušej, jesli vše funguje. Po nastartování by neměla svítit žádná kontrolka. Jesli má servisku, tak se mrkni jestli tam je napsanej čtyřmístnej kód od rádia.
Už mě nic nenapadá. Tak se klidně ptej na konkrétní věci.
Jo a těm km bych moc nevěřil.
Máš pravdu předsedoTommi_82 píše:výbava je TL 4 (Comfort). Ale všeobecně tohle škatulkování nemá smysl. Každej si tam moh navolit co mu padlo do oka a vznikaly různý kombinace.

dakujem za privitanie 
nebojte sa daleko som ho neodviezol len kusok a urcite sa ukazem na nejakom zraze (koli tomu som ho kupoval predsa)
co sa tyka kolies, letne 18" som si nezobral, takze dufam ze do leta sa mi nejake originalnejsie podari zohnat, tie co su tam teraz, su a boli ako zimne, a v manualy ku autu su odporucane 17" a 18" takze verim ze podla toho to pekne pojde zapisat aj do technickeho

nebojte sa daleko som ho neodviezol len kusok a urcite sa ukazem na nejakom zraze (koli tomu som ho kupoval predsa)
co sa tyka kolies, letne 18" som si nezobral, takze dufam ze do leta sa mi nejake originalnejsie podari zohnat, tie co su tam teraz, su a boli ako zimne, a v manualy ku autu su odporucane 17" a 18" takze verim ze podla toho to pekne pojde zapisat aj do technickeho
Rover 75 2.5 V6 Saloon + 2.0 CDTi Tourer

Tak jsem brouzdal po netu,co říkáte na tohle.http://www.cars.cz/xchanger/inzerce/oso ... 60587.html
Ten je na prodej už dlouho a i tady se to probíralo a nikdo ho nechce.