Můj ROVER
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Můj ROVER
No jo, to je sice všechno pravda, ale pak nemůžeš srovnávat jablka s hruškama ... tady byla řeč o R75 s dieselem. Mimochodem, jestli to máš na plyn, tak nevím, proč tady brečíš? Vždyť ty s tou spotřebou LPG jezdíš jakoby za 4 litry benzinu!
Nebrečím, v žádném případě. Jsem spokojenej, hlavně, že můžu mít "rovříka"! Když si uvědomím, kolik jsem měl aut a o existenci Roverů jsem neměl ponětí! Jen těch
LPG pump by mohlo být víc. Když jsme u toho roveráci, potřebuji středový panel do šestistovky. Okolo řadičky a popelníku a rádia. Imitaci dřeva. Dole mi to rozlomili když montovali plynoměr a nahoře to bylo už když jsem to koupil. Kdyby náhodou někdo měl, nebo o něm věděl. Díky.
LPG pump by mohlo být víc. Když jsme u toho roveráci, potřebuji středový panel do šestistovky. Okolo řadičky a popelníku a rádia. Imitaci dřeva. Dole mi to rozlomili když montovali plynoměr a nahoře to bylo už když jsem to koupil. Kdyby náhodou někdo měl, nebo o něm věděl. Díky.
... Martine (mbures), pokracuj tu http://www.roverclub.cz/bb3/viewtopic.php?f=9&t=6471 ... klidne si zmen nazev...
Tak si teď čtu, jak zahořela láska k Roveru. Myslím, že jsem na tom byla stejně, jen jsem na Rovera čekala o trochu déle . Když jsem viděla, z čeho vylézá šéfinspektor Barnaby, bylo u mně jasno. Taky jsem hledala stránky a informace a našla 75 combi - a bylo hotovo. Jen mažel z něj není extra nadšený. Já na něj nedám dopustit, je to nádherný kočár.
Skvele ..... Inspektoru Barnabymu dekujeme za reklamu
Jojojojo Než Barnaby dojel v Roveru75, tak jsem se o auta nijak nezajímal. Ale jak projel Rover kolem kamery, tak jsem čučel jak puk , ta elegance, dokonalé tvary, majestátnost, prostě bylo rozhodnuto.
Přesně. Já si to auto taky zamilovala, fakt se mi splnil jeden sen. Pokaždé, když do něj sednu a vyrazím, mám takový blažený pocit, vymýšlím, kam bych jela, objíždím příbuzné - hrůza . To auto je nádherně pohodlné, zkrátka mi sedlo. Už vymýšlím, jak si ho vylepším, co přikoupím, seženu atd.. . Nejhezčí zážitek mi připravil můj syn, když jsme přijeli od táty, řekl nádhernou větu " Já to auto prostě miluju", tak v tom nejsem alespoň sama. . Jo a přistihla jsem se, že koukám, jestli si lidé prohlížejí , v čem jedu....
Tak to myslím že je to koukání normální--teda u Roveristů,taky tak čučím a když jdu od autka domů,tak se ještě několikrát otočím.
Rover 75 CDTi r.v. 2005
S tim otocenim pri odchazeni mam taky problem .... nekdy se mi stava, ze se dokonce zastavim a nejakou dobu se kocham..... takovy narcismus
No jsem rád že v tom nejsem sám, vždy když jdu od auta tak se otočim a koukám na něj
Rover 214Si 12/97, Rover 75 Tourer Contemporary SE 12/04
taky obcas zajedu do garaze a jen se na nej podivam ....pac jezdim s roverem opravdu ale opravdu velmi malo ....
-peace and love-
.... je fakt, ze tohle asi Vochcavkari a Fobiari nedelaji.... ti se totiz nemusi otacet a zastavovat.... ob auto na ne koukaji porad
Tak to by ses divil,máme v baráku vyřazeného havířa a ten má Favorita,ve 3.30 hod. ráno už je u něho a poťukem ruky vyzkouší tlak v pneumatikách,pak ho ještě 3krát obejde---a to pravidelně každý den,naprostá prča
Rover 75 CDTi r.v. 2005