Práve teraz som šiel do Nitry a jak som chcel ísť domov, auto nechcelo naštartovať,štartér ide normálne a aj benzín natiahlo normálne, hneď ako sa chytil motor, mal nízke otáčky, pod volnobeh až dokonca tak nízke že mi to nezobrazovalo na tachometri,motor sa snažil dostať sa do normálu koli tomu otáčky stúpali-klesali-stúpali atď ale nepresiahli hranicu volnobehu..potom mi to naštartovalo a prešiel som zhruba 2km,nemohol som ani vytáčať motor max do ledva do 2tisic otáčok,potom mi to zdochlo za jazdy,išiel som kľudným tempom,našťastie hneď tuna je benzínka a ešte mi to tam došlo..teraz tu stojím a čakám na odťah..jak mi to zdochlo tak som započul zacukať poistky z poistkovej skrine..a potom mi vyhodilo kontrolky baterie a oleja..tu na benzínke som sa snažil ešte niekoľkikrát naštartovať no to iste- buď nenaštartovalo alebo len velmi nízke otáčky na chvíločku a potom zoichlo a navyše mi tam pri motore volačo poriadne zaškrípalo,neviem čo to mohlo byť..po par razoch skúšania mi vyhodilo kontrolku oranžovožltú na airbagom..keď dám klúčik do polohy dva stále svietia tri kontrolky bateria,olej,a tá žltooranžova nad airbagom..radšej už neskúšam štartovať..
toto len s menšími dosledkami sa mi stalo cca pred mesiacom..písal som to sem niekde..vy ste sa ma pýtali na vymeny..vymenil som vzduchový filter,sviečky,olej cca 10 000km..vtedy mi to nešlo naštartovať asi na 6-8 krát mi to naštartovalo a raz cca po 2km zdochlo ale potom mi to auto už nerobilo vymenil som sviečky a myslel som si že katastrofa je zamnou..no teraz znovu a ešte horšie..
poraďte mi prosím