DSV servis Slovensko
DSV servis Slovensko
Chcem vedieť aké máte skúsenosti s týmto servisom v Dunajskej Strede? ..pretože som počul už aj zlé ohlasy a chcem sa ujistiť či tam auto dať alebo nie..
premýšlam nad výberom vhodného servisu kým budem mať peniaze..chcem si dať vymeniť rozvody a opraviť tesnenie pod hlavou valca.Rozvody už mám od lenhama
Ďakujem za vaše odpovede a pomoc.
premýšlam nad výberom vhodného servisu kým budem mať peniaze..chcem si dať vymeniť rozvody a opraviť tesnenie pod hlavou valca.Rozvody už mám od lenhama
Ďakujem za vaše odpovede a pomoc.
predtym VW Polo 1.4 benzin 44kw
teraz Rover 75 1.8 benzin 88kw
Re: DSV servis Slovensko
Já tam byl jen jednou a to pro novej klíč k R75. Vše proběhlo bez komplikací, takže A1+++++
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Kdo nic nedělá, nic nezkazí. Osobní zkušenost s DSV nemám, ale kdybych bydlel poblíž, určitě je vyzkouším. Minimálně proto, že na rozdíl od většiny dalších servisů už tam Rovera/MG viděli na vlastní oči a pár jich opravili.
no ja sa to pýtam pretože som počul že si tam niekto dal vymeniť rozvody a o týždeň nato mu praskol remeň..takže len tak zničoho nič sa pýtať nebudem, mám svoje dôvody a bol by som nerád keby sa niečo podobné stane aj mne, teraz mi tam menili ramená a doplnili olej a ked som otvoril o dva týždne kapotu tak som tam nemal to žlté viečko od oleja ale kd som auto vyzdvihol tak tam to viečko ešte bolo..tak neviem či ho tam len položili alebo čo..a do auta sa mi nikto nedostane a ja som s ním nič odvtedy nerobil..tak chcem vedieť kto má aké skúsenosti
... mas pravdu, ze sem tam si nekdo na neco stezoval.... hlavne na lajdacky pristup. Ale chyba se muze stat kdekoli... nejlepsi je, kdyz si takove veci muzes delat sam... na sebe pak muzes nadavat libovolne Nicmene, pokud se ti stane nejaky takovy kix, tak jim mas aspon napsat email a postezovat si... kdyz budou vsichni to lajdaceni tolerovat, tak se to nikdy nezlepsi....
Ja som im to pekne vysvetlil )) ale slušne! a odpísali mi iba tolko že nejaké tie viečka majú na sklade :/
No vidis Tak aspon tak....
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Spíš bych čekal omluvu, alespoň v DS Brno se za drobné prohřešky vždy slušně omluvili a promptně zjednali nápravu. Je fakt, že trefit dneska servis, na který je spolehnutí, to je jako hledat příslovečnou jehlu v kupce sena. Asi není jiná cesta, než kontrolovat práci přímo na místě. Samozřejmě v max. možném rozsahu, ne všechno se dá zkontrolovat.
Ahoj, ja si na nich nemôžem sťažovať, bol som tam pár krát a vždy problém vyriešili a opravili bez "vedlajších" efektov. U mňa tiež A1.
Pre mňa- lepší priemer až veľmi dobre. Hlavne sú ochotní, dokonca si raz išli pre komplet motor do dediny asi 20km od nich a doniesli mi ho do servisu a vymenili.
Predtým Rover Seventyfive 2,0 V6 AT, teraz Mercedes CLS 320 CDI, Chrysler 300 C 3,0 CRD