Rozmery/specifikacia pre remen od dvojremenice
Rozmery/specifikacia pre remen od dvojremenice
Nazdar, aktualne mi za studena dost piska niektory z remenov, ktore idu od dvojremenice (tusim to ide ku klime a alternatoru ??). Bolo to menene ani nie pred rokom, ale bol dany tusim najlacnejsi variant remena za 10 Eur. Kamos vravel, ze by to mohol vyriesit kvalitnejsi remen (znacku nepamatam) , ze zozenie ale treba mu presnu dlzku - specifikaciu. Neviete mi s touto informaciou pomoct? (vraj ak kuknem len cez nejaky e-obchod s nahradnymi dielmi, najdem viacero variant).
To piskanie mi odst vadi, kupim aj drahsi remen, len nech volaco vydrzi (dvojremenica bola menena, cize problem bude asi fakt v tom remeni).
Dik
P.
Hej a mam R75 CDT rv2000 85kw
To piskanie mi odst vadi, kupim aj drahsi remen, len nech volaco vydrzi (dvojremenica bola menena, cize problem bude asi fakt v tom remeni).
Dik
P.
Hej a mam R75 CDT rv2000 85kw
ex - R 75 CDT 2000
Toyota Corolla Verso, 2,2 D4D 100kw 7-miest, rv 2006
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Rozmery/specifikacia pre remen od dvojremenice
Koupil bych CONTITECH, např. tady: http://ecat.elit.cz/ArticleBrowser.aspx ... leTypeID=1
Já ho předloni postříkal WD40 a bylo po pískání.
R75 CONNOISSEUR 2.0 CDT 03/2000
prestriekal si remen pred nasadenim?
mne to pride take zvlastne, remen sa nema presmykovat, co teoreticky mazadlo moze sposobit.
P.
mne to pride take zvlastne, remen sa nema presmykovat, co teoreticky mazadlo moze sposobit.
P.
ex - R 75 CDT 2000
Toz to bych teda taky nedelal.... jako ze to Inzer postrikal WDckem, tak ten remen mohl hezky prokluzovat bez zvukovych efektu?
Zdravím.
Pískání klíňáku zamezí obyčejné mýdlo.
Za chodu krátce přiložiti.....
Pískání klíňáku zamezí obyčejné mýdlo.
Za chodu krátce přiložiti.....
Rover 75 1.8L Turbo sedan 2004
Tento automobil byl: 72 453. ve výrobním pořadí, z celkového počtu 112 381 ks, 752. 1.8 T Connoisseur z celkového počtu 2 392 ks, 1 003. v barvě laku Odyssey Blue (kód: JGA) z celkového počtu 2 856 ks.
Alfa Romeo 147, 1.6 L Twinspark 105 KS
Tento automobil byl: 72 453. ve výrobním pořadí, z celkového počtu 112 381 ks, 752. 1.8 T Connoisseur z celkového počtu 2 392 ks, 1 003. v barvě laku Odyssey Blue (kód: JGA) z celkového počtu 2 856 ks.
Alfa Romeo 147, 1.6 L Twinspark 105 KS
-
- Kontaktovat uživatele:
precoa piska,?? Lebo presmykuje? Tak ocistit odmastit kladky aby nepresmyklo. Pripadne spanovak nespanuje dobre, tak vymenit. Vsetko sa nejako kazi na tychto R75
ROVER 75 TOURER CDTi
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Ty si nedáš pokoj, což Pak se nediv, že se do tebe v jiném tématu tak pustili.JaRoY píše:... Vsetko sa nejako kazi na tychto R75
Jak můžeš vůbec vypustit takovou hovadinu? Nikdy jsi neslyšel pískat řemen na jiném autě? Jen proto, že někdo dal špatný řemen, popř. má ho špatně napnutý, tak odsoudíš celé auto. Fakt logika ...
-
- Kontaktovat uživatele:
mas pravdu, dobre si napisal. Keby sa stalo len to ze piska remen , tak samozrejme ze neodsudim auto. Ale problemov je vela aj s inymi vecami. Na kazdom aute sa pokazi nieco, to je normalna vec, ale tolko vela chyb? Na 9 rocnom aute? To uz normalne nieje. Jeden moj znamy vravi ze rover 75 je trida ako octavia a suciastky drahe ako na rols royce.
ROVER 75 TOURER CDTi
-
- Kontaktovat uživatele:
jaroy, tvůj známej je osel. Víc to nemá cenu komentovat.
Tobě doporučuji tři věci.
1) zrušit si účet na RCCZ
2) prodat R75
3) stoupnout si do fronty na novej škodawergle zázrak - Rapida
Rapid má totiž absolutní vychytávky jako: prostor na výstražnou vestu pod sedačkou(a který auto nemá?), držák na škrabku u víčka nádrže(přijdu v zimě k autu, a aspoň mám nějakej důvod ho celý obejít a zkontrolovat), ovládání pouze dvou předních oken namísto všech čtyř(asi aby řidič nebyl rozptylován, když teda děcka zapomenou zavřít okna tak si řidič vystoupí, sedne dozadu a zavře zadní okna)
Mnoho zdaru, čau (a zamkni za sebou až budeš odcházet z tohodle fóra) kámoše na I-love-škoda fóru od nás pozdravuj, beztak seš od nich nasazenej.
Tobě doporučuji tři věci.
1) zrušit si účet na RCCZ
2) prodat R75
3) stoupnout si do fronty na novej škodawergle zázrak - Rapida
Rapid má totiž absolutní vychytávky jako: prostor na výstražnou vestu pod sedačkou(a který auto nemá?), držák na škrabku u víčka nádrže(přijdu v zimě k autu, a aspoň mám nějakej důvod ho celý obejít a zkontrolovat), ovládání pouze dvou předních oken namísto všech čtyř(asi aby řidič nebyl rozptylován, když teda děcka zapomenou zavřít okna tak si řidič vystoupí, sedne dozadu a zavře zadní okna)
Mnoho zdaru, čau (a zamkni za sebou až budeš odcházet z tohodle fóra) kámoše na I-love-škoda fóru od nás pozdravuj, beztak seš od nich nasazenej.
-
- Kontaktovat uživatele:
Konečně to někdo řekl na plnou hubu.
Vdaka za vsetky zmysluplne odpovede,
JaRoY ci Gyzmo ci kto tu spamuje, prosim nereagovat, rad si vypocujem rady od ludi, co maju Rover v laske a trochu tomu autu rozumeju.
P.
JaRoY ci Gyzmo ci kto tu spamuje, prosim nereagovat, rad si vypocujem rady od ludi, co maju Rover v laske a trochu tomu autu rozumeju.
P.
ex - R 75 CDT 2000
Nic neprokluzuje, normálně to jede a nepíská. Nastříkáno normálně na autě.petbab píše:prestriekal si remen pred nasadenim?
P.
R75 CONNOISSEUR 2.0 CDT 03/2000