Svetlomety a volant a fotky
Re: Svetlomety a volant a fotky
No já když jsem ten automobil měl pár dní, tak jsem na více místech našel "závady", abych pak zjistil, že je to naprosto normální jev 

Rover 75 1.8L Turbo sedan 2004
Tento automobil byl: 72 453. ve výrobním pořadí, z celkového počtu 112 381 ks, 752. 1.8 T Connoisseur z celkového počtu 2 392 ks, 1 003. v barvě laku Odyssey Blue (kód: JGA) z celkového počtu 2 856 ks.
Alfa Romeo 147, 1.6 L Twinspark 105 KS
Tento automobil byl: 72 453. ve výrobním pořadí, z celkového počtu 112 381 ks, 752. 1.8 T Connoisseur z celkového počtu 2 392 ks, 1 003. v barvě laku Odyssey Blue (kód: JGA) z celkového počtu 2 856 ks.
Alfa Romeo 147, 1.6 L Twinspark 105 KS
Ty potisky mám ve světlech origo taky,ale už se mi nechce k autu.Mám trochu dojem,že jsou tam jiná písmena---zítra to zfotím a dám to sem.

Rover 75 CDTi r.v. 2005
To JaRoY:
Ne, pokud si je objednáš, tak oni udělají "back order" u dodavatele a jak je budou mít na skladě, pošlou.
Ne, pokud si je objednáš, tak oni udělají "back order" u dodavatele a jak je budou mít na skladě, pošlou.
MGF 1.8 VVC; Jaguar S-type 4.2L; Rover 75 1.8/88 kW; Daimler X350 4.2L LWB SC; Jaguar XJS V12 5.3L Hess&Eisenhardt
-
- Kontaktovat uživatele:
ak to naozaj existuje a da sa to zohnat tak to chcem mat. auto by hned vyzeralo lepsie. modernejsie.
roman_mg píše:To JaRoY:
ROVER 75 TOURER CDTi

... tak co ti brání... už jim piš
.... zkuste se třeba domluvit s Lenhamem, jestli by to nepřivezl, až zas pojede do Anglie...

-
- Kontaktovat uživatele:
no ale kolko to bude zase stat vela penaziiiiiiii, neskor, njprv musim nakupit niekolko suciastok na auto, az potom svetla.
ROVER 75 TOURER CDTi

Je to nadstandard, tak to něco stojí... navíc originální díl... .... jinak co se týká vzhledu, kolikrát stačí ty světla nechat zrepasovat a vyleštit a auto hned vypadá o několik let mladší.... 

- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
UK je členem EU, takže žádné clo ani daň ... to si pletete s nákupem z USA nebo Asie přes ebay.
Tak,tak Andern...v zemích EU se neplatí clo,sám to mám vyzkoušené skrz zboží např z USA,kde se clo platí ( a když se podaří,tak neplatí,asi záleží na celnících,nevím)
Rover 216Si ,Rover 75 V6 2.0,Toyota Hilux 1KZ-TE
Pokud si to objednáš z EU jako fyzická osoba, přihodí ti k tomu DPH prodávající. Pokud objednáš jako tuzemská firma a pošleš jim EU VAT no. prodají to bez DPH. Tady ve firmě buď prodáš sobě tedy dáš k tomu DPH, nebo to strčíš do nákladů a je to bez DPH. Clo je úplně mimo hru.
MGF 1.8 VVC; Jaguar S-type 4.2L; Rover 75 1.8/88 kW; Daimler X350 4.2L LWB SC; Jaguar XJS V12 5.3L Hess&Eisenhardt