Pekny den borci

. Mam na vas takuto otazocku. Roverik posluchal a robil radost no prislo nieco co ma hrozne stve. A to jest: Radim jednotku nepocut nic mozem ju vytocit do nepricetnosti obcas aj 2 mozem bez problemov vytocit, ale pride 3 prevodovy stupen a ked mam otacky tak okolo 1700 nedajboze nizsie a slapnem poriadne na plin s predu z motora ( niekde v oblasti pred stranou vodica ) sa zacne ozivat zvuk akoby tam sedel motorkar

take brrrrr az kym nedostanem otacky o dost vyzsie a niekedy ani to nestaci to iste 4 zaradim a slapnem auto zacne zrychlovat ale opat ten zvuk a dost hlucny taktiez 5 na 100 otacky okolo 2000 slapnem plny otacky vystrelia na 3000 je pocut opat to vrcanie a auto hoc zrychluje tak sa mi zda akoby tie otacky neboli hned prenesene na zrychlenie. Skratka citit ako otacky slapu ale auto az tak nie. No na druhu stranu ak dam rychly rozbeh 1. 4000 2. aspon 3 a 3 udrzim nad 2200+- tak auto reaguje bez zvuku a jak raketa. Bolo mi povedane ze to moze byt turbo

... Ale zaroven sa snazim sam seba presvedcit ze by to mohlo byt nieco so spojkou, lebo tu planujem vymenit ( i ked cim dalej niesom o tom presvedceny) Vsetko zacalo ked som dal cistiace aditivum do motora

ale to moze byt len nahoda no nemusi ) Vymenil som pre istotu palivovy, vzduchovy a j olejovy filter s olejom ale nepomohlo

nahorsie bolo ze ked som dosiel k servisakovi tak to nerobilo jak naschval a ked som dosiel dom tak opat zacalo. Neviete mi poradit co s tym? Ako zistim ci to je turbo? Buduci tyzden mam naplanovane ist do servisu ale rad by som pocul vas nazor. Vopred dakujem za odpovede. Po pripade ak mal niekto zle turbo ako sa to u vas prejavilo? Jo a mam Rover 75 cdi 2.0.