JaRoY píše:A keby len tu cirkulaciu. Vela funkcii by si mal naviac. Ved sam by si potom zistil ze ako si dobre spravil.

Jo, jo, pravdu díš, třeba namátkou:
1) hnusná, beztvará, bezcharakterní krabice, kterou nenajdu na parkovišti, kde stojí víc než 2 auta - ovšem beru, to je subjektivni, pokud máš auto jako nástroj = tím pádem back to square one = proč sis pořídil R75?
2) Mohl bych si dát na dveře falešný chromovaný kliky, takhle tam mám trapný, asi pravý...
3) 11 z 10 smažek na perníku votočí raději Fábii, než R, jelikož se do toho umí dostat a díly prodá obratem. Rover teda jen vobjede klíčem.
4) V Roveru 75 bych se o dost míň bál bourat, než ve Fábii.
5) Rover 75 je tichej. Ticho Škodofffka nezná, pokud se nebavíme o Superbu II. v benzínu, z jejich produkce jsem jezdil snad se vším kromě Roomstera a nic kromě Supa není při mém použití = dálnice = 160 tempo, x set km, použitelné a tiché.
6) Rover 75 má většinou dostatek výkonu = pasivní bezpečnost, šlápnu, jsem v tahu. Fábie většinou ne. Nepředjíždím s 1.2 HTP půl roku (na obranu F musim uznat, že ta 1.4 jede, s prázdnou F I. fkombajnu jsem to na D1 rozhulákal na 200 km/h tacho a do 150 se držela slušně, ale jakmile si do toho sedli 2+ lidi = konec)
5) můžu jet donekonečna...
Ale vážně, já Ti to neberu, co je pro mne hnus na kolech a ztělesnění cost cutting generace levnejch aut bez špetky šarmu, nápadu, nebo Freude am Fahren, může bejt pro jinýho sen. Jenom ať mi proboha ten někdo necpe, jakou sračku mám, a jak dobrý je to jeho. Pro dobro klubu jsem propásnul onu diskuze Boleslaf Motoren Werke vs. Rover II., asi už bych tak smířlivej nebyl... Srovnávat starou konfekci proti ještě starší krejčovský módě na míru? Ehm... Get a life.
Nevim, jezdil jsem ledasčim, starý, nový, silný, slabý, ale Fábie? Za ty peníze předraženej vergl, kde za stejnou sumu dostaneš míň, než u konkurence. Řídil jsem do 1 tkm jak starou, tak novou, a že bych si z toho sednul na prdel, fakt ne. A fámy typu, že to spraví každej Venca? Hm, kolegovi se pokusili ukrást octu, a v jednom z nej Škodofffka šourůmu a servícu v Praze neměli spínací skříňku a sdělili mu, že to jako fakt dělat nehodlaj, pač kabely a s*aní se s tim, takže asi potud... Těch příkladů je samozřejmě víc.
Ale řikám, beru, jen ať už se v tom nikdo nerejpe a neřeší tak svý frustrace...