Ikona auta na tachu
Re: Ikona auta na tachu
Ty jo... to je dobrá vychytávka.... zdalipak to má i Fóbie? 

-
- Kontaktovat uživatele:
nova ano, stara nie.Trunda píše:Ty jo... to je dobrá vychytávka.... zdalipak to má i Fóbie?
ROVER 75 TOURER CDTi

Tak pravda, že on to asi bude nějaký technický předpis, že to tak má fungovat.... je pravda, že to je velice šikovná featura... kolikrát mě pěkne s...alo, když přede mnou na dálnici jelo auto s jedním světlem...
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Je to popsané i v návodu, že to tak funguje.
Díky za připomínky
Zase svítím,jak mám.Bylo to opravdu spálenou žárovkou.Výměna cca 30sekund
.Kéž by to tak hladce šlo i s předními

Rover 75 2.0 V6 r.v. 99
nova fabie ma v zadu dve zarovky ..w5w ..na kazde strane celkem tedy 4 a dela to to jejich C a nemyslim,ze po pri prasknuti obou sviti brzdove..ale kdyz praskne jedna tak brzdove nesviti...
mam jak novou fabii tak milacka Rovera 75 V6 a vzdy kdyz vytahnu Roverka tak svezeni se s Fabii neda srovnavat a proto bych tyto terminy uz nesrovnaval...je to fakt nebe a dudy
mam jak novou fabii tak milacka Rovera 75 V6 a vzdy kdyz vytahnu Roverka tak svezeni se s Fabii neda srovnavat a proto bych tyto terminy uz nesrovnaval...je to fakt nebe a dudy

-peace and love-
Tak jsem si v pátek všiml, že otec tu ikonu tam má taky. Nevím o tom , že by se někdy rozsvítila. Jo a jedná se o R75 1,8 l tourer r.v.2001.roman_mg píše:Ahojte všichniNevíte někdo, co mi chce říct 75 ikonou autíčka (žlutého) se šipkou ?
![]()
Děkuju.
No právě. Podle mě to má snad jen Tourer když má adaptivní tlumiče vzadu. Jinak kdyby se otci tacho pokazilo, tak to, na kterém je ta vyfocená ikonka, je to samé a funglovka A mám ho v regálu.
Od Rimmerů.

MGF 1.8 VVC; Jaguar S-type 4.2L; Rover 75 1.8/88 kW; Daimler X350 4.2L LWB SC; Jaguar XJS V12 5.3L Hess&Eisenhardt