Rozdíl
Re: Rozdíl
Právě mě zajímá kde se bere tech 11kw. Jiné turbo? Řídící jednotka?
nikdy jsem to nezjistoval, ale myslim ze je to jen o softwaru
Rover 220 Sdi (99)
Rover 75 Tourer CDTi (04)
Škoda 130L rally https://www.youtube.com/watch?v=wKCL7N__AfM
Rover 75 Tourer CDTi (04)
Škoda 130L rally https://www.youtube.com/watch?v=wKCL7N__AfM
No a co by me jeste zajimalo je zamenitelnost. Moje CDT uz ma nalitano 300k, koukal sem na ebay motory CDTi do 150k trebas za 10 - 15000kc, tak bych samo chtel silnejsi. Nebo treba kdyby se vysypalo turbo, tak jestli muzu vzit z CDTi. Co by se mi libilo nejvic je nacpat tam 2,5V6 benzin ale to je asi mission imposible
Not impossible, but really expensive due to bureaucracy...
To CDTi implantovat jde bez větších problémů... myslím Prezident ho taky takto zaměnil.... domluv se tu s Lenhamem, jezdí jednou za čas do UK, tak by ti nějaký motor dovezl...
To CDTi implantovat jde bez větších problémů... myslím Prezident ho taky takto zaměnil.... domluv se tu s Lenhamem, jezdí jednou za čas do UK, tak by ti nějaký motor dovezl...
Cdti má jen přeprogramovanou řídící jednotku a 2 váhy vzduchu namísto jedné , zbytek je totožný
-
- Bydliště: Zlin,Canterbury,Zlin +420603476566 lenham3@seznam.cz
Jeden motor tu ted mam
Dvě váhy?
-
- Kontaktovat uživatele:
Vymena motora CDT za CDTi je neverending story. Ja som to riešil na mojom aute a nepodarilo sa. teda aby som bol presny, menili sme riadiace jednotky a to z CDT na CDTi a napriek original softweru T4 sa to nepodarilo, v R75 je viac ako 10 riadiacich jednotiek a su medzi sebou tak prepojene, ze do coho kolvek sme siahli, po vymene inej riadiacky vzdy nieco nefungovalo, bud central, alebo dazdovy senzor alebo nieco ine alebo to nestartovalo a tak. Vzdal som to a nechal original tak ako to bolo a myslim, ze nikdy to uz nebudem skusat. Nestoji to za strateny cas, namahu a peniaze a povecsine sa takyto tuning aj tak nepodari. To len moj nazor a skusenosti.
Keď musíš, tak musíš.
JAGUAR S-type 2,7d V6 Sport
JAGUAR S-type 2,7d V6 Sport
To Roumec: Jestli chceš soft z CDTi originál Bosch přes kabely Bosch tak přijeď do HK, za 4500Kč jen pro členy klubu, já ho mám a vše je ok, spotřeba dlouhodobá 6,1l a nijak nešetřim. Kdyžtak napiš SZ.
Rover 214Si 12/97, Rover 75 Tourer Contemporary SE 12/04