nový vůz do rodiny
Re: nový vůz do rodiny
Jé ahoj Undy Človeče nezaregistroval jsem žádnou zprávu o tvém mazlikovi.... bohužel.
Ako sa máte, čo nové na klube? Dúfam, že miláčiky fungujú. Vždy, keď stretnem 75 ku, až mi srdce poskočí, nostalgia...
Predtým Rover Seventyfive 2,0 V6 AT, teraz Mercedes CLS 320 CDI, Chrysler 300 C 3,0 CRD
Minulý týden najetých krásných 111111km
A tady je důkaz, že jaro bylo , to byl Piňda ještě na zimákách
A tady je důkaz, že jaro bylo , to byl Piňda ještě na zimákách
Rover 75 2,5 V6 Connoisseur r.v. 2000
Tento víkend jsem se konečně pověnoval piňdovi, pořádně jsem ho umyl, naleštil a navoskoval.
Už hodně dlouho přemýšlím a bádám proč je od výměny výfuku tak hlučný, takový dunivý a konečně jsem na to přišel. S hodou okolností mi něco začlo vespod drnčet, tak jsem v pátek vlez pod auto a zjistil jsem, že byla vytočená lambda. Tu jsem zašrouboval a autí je zase krásně tichounký jako za mlada
Z tohoto víkendu mám velkou radost a dobrý pocit
Už hodně dlouho přemýšlím a bádám proč je od výměny výfuku tak hlučný, takový dunivý a konečně jsem na to přišel. S hodou okolností mi něco začlo vespod drnčet, tak jsem v pátek vlez pod auto a zjistil jsem, že byla vytočená lambda. Tu jsem zašrouboval a autí je zase krásně tichounký jako za mlada
Z tohoto víkendu mám velkou radost a dobrý pocit
Tak jsem se pustil do výměny spodních ramen. Jedno už mám úspěšně za sebou, ale to druhý nemůžu vytáhnout z toho spodního čepu co je do kuželu. Když na něj vezmu kladivo nebo pajcr, tak se ani nehne. Zkoušel jsem ztahovák na čepy, ten tam ale nemůžu chytit. Řikal jsem si, že ten čep zkusim podepřít heverem (v ose čepu) a tak ho vytáhnout, ale tak jsem zvedal celý auto. Nemáte někdo typ, jak ho dostat ven?
No tím kladivem musíš majznout do boku toho oka, v kterém je ten kužel... nevím jak to zrovna na R75ce jde, ale to je běžný postup... když se to nechce povolit, tak třeba přes hliník majznu aj po tom čepu.... no a pak už leda nahřát...
zlatý voči . . . tam žádné oko není, je vsazený v rámu . . . asi nezbývá než bušit a bušit (bullshit) , já tloukl asi dvě hodiny než sviňa povolil, taky jen jedna strana
hadraplán MGF 1.8 VVC
Rover 75 2.0 V6 - v péči když je nemocná
Rover 75 2.0 V6 - v péči když je nemocná
... no však jsem psal, že nevím jak to tam je... jako pokud tam není možnost z boku do toho majznout, no tak to pak potěš koště...
však jsem si včera koupil hořák, dneska jsem to nahřál a ta potvora furt ne a ne povolit. Zkoušel jsem i majzlem z boku toho čepu to "poklepat". Zkusim to teda ještě přes ten rám. Ten čep se snažim vytáhnout už přes týden a začínám být zoufalej.
Dávám sem obrázek, ať si to dokážu představit... hmmmm.... to je fakt fuj ... opravdu se tam do toho z boku mlátit nedá... hořákem z toho opálíš barvu a bude to reznout.... no a vylisovat leda s nějakým přípravkem - zaháknout za spodek hydraulické panenky....
-
- Bydliště: Zlin,Canterbury,Zlin +420603476566 lenham3@seznam.cz
Vem si velky pajzr na paceni a velke kladivo a musi ti nekdo pacit a mlatit kladivem primo po tom cepu jinak to nejde
děkuju za typy, hned zítra na to zase vlítnu
-
- Kontaktovat uživatele:
Dopadl jsem stejně, před asi dvouma rokama jsem koupil dvě ramena že je vyměním, začal jsem tím levým protože bylo špatný. Naštěstí po chvíli trápení šlo. Pravý ale nechtělo jít ani za *****. Zkoušeli jsme to nahřát a ale ani náhodou. Rameno nakonec zůstalo až do dneška.
Sláva, druhý rameno je venku, teď už jen zbývá nasadit nový a můžu zase jezdit