R 75 tourer
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: R 75 tourer
Tak jsem jel dneska k našim voskovat fáro a jedu si kolem Nečasovic černýho ZT a koukám jak blázen. Vedle zettéčka stojí ANDERN v obleku a leští auto. Normálně jsem se zastyděl že já jedu leštit jen v teplákách. Vypadá to, že Angličtí gentlemani prostě vyžadují při péči oblek nebo smoking.
Moc moc mě mrzelo že jsem neměl po ruce foťák, páč to si fakt zasloužilo zvěčnit.
Ondro, máš můj obdiv a děkuji za inspiraci!!!
Moc moc mě mrzelo že jsem neměl po ruce foťák, páč to si fakt zasloužilo zvěčnit.
Ondro, máš můj obdiv a děkuji za inspiraci!!!
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Když už makat rukama, tak s grácií

-
- Kontaktovat uživatele:
Opravdu škoda toho foťáku. Ty fotky by neměly chybu!
Klid Tommi ,taky mám tepláky
Naši angláni to z gracii přehlédnou 

-
- Kontaktovat uživatele:
Na fotce je Martínek zamlada???
Co to tam dole ten smajlík chce rozklepnout tím kladívkem? To je spálenej tvarohovomakovej koláč?
Co to tam dole ten smajlík chce rozklepnout tím kladívkem? To je spálenej tvarohovomakovej koláč?
-
- Kontaktovat uživatele:
Kuva! Dneska mi při rychlosti 30kmh bouchla pravá přední guma z boku. Ještěže to bylo v tak malé rychlosti. Pučoval jsem asi před měsícem auto tatíkovi a ten ji z boku trochu škrábl. Měl jsem to já blbec nechat preventivně zalepit.
Každopádně rána jak z děla, prachu jak když se zvedá vrtulník, lidi pěkně čuměli...
Dneska přezouvačka na zimní, asi jsem první z klubu, co????
Každopádně rána jak z děla, prachu jak když se zvedá vrtulník, lidi pěkně čuměli...

Dneska přezouvačka na zimní, asi jsem první z klubu, co????

Ty brďo, tak to máš štěstí jak sviňa.
-
- Kontaktovat uživatele:
To si kuř, od toho kdy to tatík škrábl jsem 80 procent cestování najel na dálnici. Stát se mi to na dálnici tak nevim nevim. Auto docela citelně sedlo na čumák.
Mně praskla zadní při cca 60km/h, rana jak z kanónu. Vůbec jsem nepocítil pokles vozu, ještě jsem vyjel
na kopec na aut. zastávku. Guma na dvou místech proražená, naštěstí jel
kolem brácha z hokny a kolo vyměnil 

-
- Kontaktovat uživatele:
no dobře to máš zařízený. Mě se to stalo při cestě na městskej úřad(prvně jsem zaběhl pořešit úřadování a pak jsem gumu přehodil), každopádně slušně oblečenej o půl dvanácté a na přímém slunku jsem se pěkně zapotil.
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
To máš z toho, že těch 600 m na úřad jezdíš autem, místo aby ses prošel, když je tak hezky
Ne, vážně ... jaká to byla pneu? (vím, pravá přední, ale značka a typ mě zajímá).

-
- Kontaktovat uživatele:
Provedl jsem ohledání a zjistil jsem že jsem jí nejspíš prorazil o obrubník já blbec.
Byla to Infinity INF 040, ale tohle by nezvládla žádná. Boční průraz je pro každou gumu smrtelnej.
Každopádně dnešní Bad day jsem přeměnil na Good Year (UG 7+).
Jinak jsem procitl z špatných zvyklostí, rozměr 205/60 R15 už na léto nikdy dávat nebudu auto je moc nízko, fakt to je poznat. Už nebudu všude dřít, páč 195/65 R15 udělalo dobrý dva centimetry.

Byla to Infinity INF 040, ale tohle by nezvládla žádná. Boční průraz je pro každou gumu smrtelnej.
Každopádně dnešní Bad day jsem přeměnil na Good Year (UG 7+).
Jinak jsem procitl z špatných zvyklostí, rozměr 205/60 R15 už na léto nikdy dávat nebudu auto je moc nízko, fakt to je poznat. Už nebudu všude dřít, páč 195/65 R15 udělalo dobrý dva centimetry.