Je to tu zas...Těsnění
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Je to tu zas...Těsnění
No to asi je v Rave rover, ale není až tak uplně přehledný. Usuzuju ze schematu pro CDT, co se týká KV6 já přeskakuju. Kdyžtak mrkni a uvidíš.
Na to shcema se podivam az doma,tedkon jsem v praci..
Existuje nejaka zkouska jak zjistit,aniz bych rozebral zatim motor,zdali je praskla hlava,nebo jestli těsnění je ok..??Sem z toho zmateny nekdo rika termostat nekdo tesneni,prikladam se k tesneni,ale kdyz doleju vodu tak 1-2 mesice jedu bez sebemensich problemu,to mi nejde do hlavy..
Existuje nejaka zkouska jak zjistit,aniz bych rozebral zatim motor,zdali je praskla hlava,nebo jestli těsnění je ok..??Sem z toho zmateny nekdo rika termostat nekdo tesneni,prikladam se k tesneni,ale kdyz doleju vodu tak 1-2 mesice jedu bez sebemensich problemu,to mi nejde do hlavy..
2,0 V6 automat r.v. 2001
Pokud ti nejde výše popsanými způsoby tlak do vody,tak ty popsané závady vylučuji,hledej jinde,určitě jsme vyloučili závady nejdražší na opravu.-
R 75 CDT
Nepropadej zmatku ,pokud vyloučíme tlak do vody a nemáš emulzi místo mot.oleje,tak to nebude"velký"problém.
R 75 CDT
Jestli ti jde komprese do chladiva mě zjišťovali cemickým nebo jakým způsobem rozboru fridexu jestli tam je CO2.