Rover 75 by Raziel
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Rover 75 by Raziel
No neblázni, to vyhřívání by se nemělo namáčet!
No dobre jak potom vycistis blede sedacky ma niekto nejake skusenosti,nie ze by som to mal nejak extra zasvinene,ale zislo by sa,mat ti zas jak nove...
-
- Kontaktovat uživatele:
To nevím proto jsem si koupil auto s tmavýma.
Ale jsetli nejsi lenoch, tak ty sedačky se daj normálně vysvlíct, zůstane jen molitan. Ale je to dost náročná práce. Jako první odcvakneš vzadu na sedačce ten plastovej dekl. Trvalo mi docela dlouho než jsem přišel na to jak ho správně odcvaknout, bohužel už si to nepamatuju. když jsem si opravoval ty přetržený drátky tak jsem měl sedák sedačky vysvlečenej.
Každopádně když nad tím tak přemýšlím tak je asi hoodně jednodušší nechat ty sedačky vytepovat. Možná se tomu vyhřívání nic nestane. Fakt nevím.
Ale jsetli nejsi lenoch, tak ty sedačky se daj normálně vysvlíct, zůstane jen molitan. Ale je to dost náročná práce. Jako první odcvakneš vzadu na sedačce ten plastovej dekl. Trvalo mi docela dlouho než jsem přišel na to jak ho správně odcvaknout, bohužel už si to nepamatuju. když jsem si opravoval ty přetržený drátky tak jsem měl sedák sedačky vysvlečenej.
Každopádně když nad tím tak přemýšlím tak je asi hoodně jednodušší nechat ty sedačky vytepovat. Možná se tomu vyhřívání nic nestane. Fakt nevím.
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak jak jsem tehdy psal že jsem opravoval to vyhřívání, tak jsem dneska zjistil že úspěšně, sedačky už krásně hřejou. Při těch -14°C co tu bylo se to docela hodilo.
-
- Kontaktovat uživatele:
Raziel popíšu Ti jak jsem já vyčistil světlé potahy v celém autě R 75. Po poradě s odborníkem jsem zakoupil výrobek BOOSTER - tekutý prací prostředek na jemné tkaniny. Po nanesení na potahy se udělá jemná pěna kterou potom nějakou látkou setřeš a po zaschnutí vysaješ vysavačem. Za chvíli je to suché a krásně vyčistěné. Ale doporučuji to dělat až v létě kdy je teplo. Potahy jsou jako nové. Snad Ti to pomohlo.
-
Na tech fotkach mas kozeny i calouneny sedacky. co to?
- Roman620ti
Béžovej semiš je na údržbu asi nejhorší, to už by byla kůže zlatá. Tohle podle mě doma nevyčistíš, aspoň né tak, jak by sis představoval. Nejlepší volba bude zajet do značkové čistírny interiérů, chce to někde na netu najít. Myslím, že za auto cjtěl +- 1000kč a ten rozdíl je nehoráznej Dělaj to mokrou cestou, nějakou horkou párou, že to hned i vysuší a interiér pak září zase novotou. Ale pak si budeš muset dávat extra pozor, v čem do něho sedáš a kde si sedáš mimo auto. Na té ´béžové je to mazec, ale zase to vypadá krásněRaziel píše:No dobre jak potom vycistis blede sedacky ma niekto nejake skusenosti,nie ze by som to mal nejak extra zasvinene,ale zislo by sa,mat ti zas jak nove...
Jinak máš 75ku moc hezkou, ještě sehnat na léto nějaké větší kola a bude to naprosto perfektní
P.S. s tím výhřevem teda nevím, ale nějak to dělat musej, když většina moderních aut už výhřev sedaček mají běžně...
2x Rover 620ti
-
- Kontaktovat uživatele:
Jak voní ten Booster?
-
- Kontaktovat uživatele:
To divný kožený je pažout, to není pětasedma. Má tam nafocený dvě auta.F.i.s.h.men píše:Na tech fotkach mas kozeny i calouneny sedacky. co to?
- Roman620ti
Jinak ten peugeot je taky hezkej, dokonce aj asi v pěkný výbavě, včetně polokoženýho interiéru, horší to bude až zestárne
2x Rover 620ti
-
na jedny fotce jsou jiny sedacky. ejsem si jistej jestli kozeny, ale maj cerny pruhy. asi 3 od konce
- Roman620ti
Jj máš pravdu, to je koženej interiér 75ky a teda v dost pěkný kondici, to je šperkF.i.s.h.men píše:na jedny fotce jsou jiny sedacky. ejsem si jistej jestli kozeny, ale maj cerny pruhy. asi 3 od konce
2x Rover 620ti
-
- Kontaktovat uživatele:
Tommi booster voní pěkně je to taková svěží vůně a je antialergický.
-
- Kontaktovat uživatele:
Jestli na jaře vzpomenu, tak to asi vyzkouším.
-
- Kontaktovat uživatele:
Tommi ještě malá poznámka , na slabé znečistění trochu rozředit s vodou a velké přímo přípravek.