Tak to je dobry.. Snad na to příjdu, co to dělá, ikdyž jsem docela rozladěnej z jednoho přízpěvku, kde se psalo, že ani němčouři na to nepřišli.

Asi mi nic jiného nezbude, než poviměňovat vše co tam je nějak ohébný,nebo tlumící...

Dnes jsem si objednal tu tyčku stabilizátoru a horní uložení tlumiče(to ložisko).. O víkendu to rozdělám a budu vědět víc, zda to pomohlo, či ne... Ale asi jsem takovej pintlich, že bych se s tím boucháním nedokázal srovnat a psychicky vyrovnat... Mám rád v autě ticho a jen vrkot motoru

A vžádném z X aut co jsem měl, tomu tak nezůstalo, bylo tam nakonec ticho!!.. Aaa nééé žádný rááány od nápravy...kor v tak krásným autě.. To by v tom byl Čert!! (pardoon panu Čertovi

) Třeba hledáme chybu jinde, třeba jsme tak zdegenerováni zkur... koncernem VW, kde jakýkoliv tlukot znamená jen nějaký čep? A nemohlo by to být třeba někde od uchycení motoru, nebo převodovky na danné straně? Nebo co já vím i projev špatné poloosy..? Ale ta se projevovala vždy jinak.. I čepy na řízení mám maximálně v pořádku...I dokonce, jak tu někdo psal o těch kotoučích a destičkách, tak to mám vše nové... Fakt už nevím. Je to takový tlumený náraz(y), vždy, v nějaké nerovnosti, i v malé.. Na technické mi nenašli ani sebemenší vůli, a auto bylo už také zvednuté.. A furt nic! No ukáže až to rozdělám... Chvílema mi připadá, že se tu rozepisuji co vše mám na autě NOVé, jako bych ho prodával