Couvací světla
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Couvací světla
No těžko říct, pokud to tak je tak, nezbývá než se zeptat: kam se ztratil selský rozum???
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Asi by nam to vysvetlil Hombre, ale mam za to, ze na STK kontroluji komplet osvetleni vcetne couvacich svetel.
Tak je to ok tak napůl,žárovky jsem povyměňoval. Všechno svítí. Jedinej problém nastal v tom,že se mi i přes to rozsvěcuje kontrolka žárovek v palubce. Příklad: dám blinkr do leva-blikám,pak se mi rozsvítí kontrolka-okamžitě blikám rychleji. Zastavím,stále blikám a jdu se podívat co mi to nesvítí. Svítí uplně všechno. ....(?) doprdeleuž!
R75 CONNOISSEUR 2.0 CDT 03/2000

niekoľko krát sa mi stalo, že sa rozsvietila kontrolka praveho zadného koncového svetla. Keď som s ňou pohýbal, rozsvietila sa a kontrolka sama zhasla.Niekedy sa mi za jazdy rozsvieti tá kontrolka a po chvíli zhasne-je to citlivé na kontakt, stačí keď na chvíľku kontakt zablbne a kontrolka hneď svieti. Po vyčistení kontaktu v zadnom svetle pokoj. S tými smerovkami sa mi to jediný krát tiež stalo, ako píšeš, asi pred rokom, odvtedy nič.
Predtým Rover Seventyfive 2,0 V6 AT, teraz Mercedes CLS 320 CDI, Chrysler 300 C 3,0 CRD
Když já nemám tak vymakaný auto jako tymax80 píše:Tak to asi bude nekde nejakej kurzschluss... Vcera jsem jel po dalnici ciste nahodou asi 5 minut za 75-tourerem a ten taky zvlastne blikal - doleva v pohode tj. delsi blikani a doprava mu to blikalo strasne rychle.
Zkus to, co se tady nekde psalo, kdyz se rozsviti kontrolka ruply zarovky, vypni zapalovani a melo by se ti na displeji ukazat, ktery svetlo to je...

-
- Kontaktovat uživatele:
Taky slyším poprvé že by pětasedma neměla informační panel. To že nemá palubní PC to jo, ale že by neměla infodisplej tak to je nějaká novinka. Když otevřeš dveře a máš zaplý zapalování tak ti to nikde nehlásí?
Ladit svoje auto? A v pracovní době? To nezní vůbec špatně
Jdu na to!