Zavírání oken
Re: Zavírání oken
Ano, je to tím, že máš nastavený dojezd okna nahorů u spolujezdce.
-
- Kontaktovat uživatele:
Díky náčelníku, že ses mně zastal...
Rover 75 CDTi British Racing Green
MG ZT-T 190 Trophy Blue
MG ZT-T 190 Trophy Blue - EX Trundovic
Rover 75 CDT Copperleaf Red
ZT + ZTT jako zdroje ND
MG ZT-T 190 Trophy Blue
ZT + ZTT jako zdroje ND
Mám, no. Tak zítra to zkusím poladit ještě jednou.michal.lom píše: ↑čtv dub 18, 2019 19:42A nemáš náhodou v Toafu nastavený zavírání na jedno zmáčknutí i u spolujezdcova okna? Myslím že tohle mi dělalo, když jsem to zkusil zapnout, ale protože u spolujezdce není v gumě nad oknem bezpečnostní kontakt na nouzový zastavení okna v případě skřípnutí třeba ruky, tak to okno nahoru pak nejede plynule.
R75 cdt
-
- Kontaktovat uživatele:
No, a to právě nikdy jen po nastavení v Toafu nebude fungovat. Myslím to zavírání na ťuknutí. Kdysi jsem někde na UK fóru viděll návod, jak to zabezpečení zavírání obejít, myslím že se na řídící jednotce pro okna co je za kastlíkem nějak proklemovaly určitý dráty, ale nepamatuju si to přesně. Kdyžtak pohledej...
MG ZT-T 190 Trophy Blue
ZT + ZTT jako zdroje ND
MG ZT-T 190 Trophy Blue
ZT + ZTT jako zdroje ND
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem to našel:
https://forums.mg-rover.org/mg-zt-rover ... ow-813113/
Úplně nejjistější by bylo vybrakovat z RHD auta tu spínací gumu a připojit ji místo toho proklemování, aspoň by to nikomu neustřihlo prsty...
https://forums.mg-rover.org/mg-zt-rover ... ow-813113/
Úplně nejjistější by bylo vybrakovat z RHD auta tu spínací gumu a připojit ji místo toho proklemování, aspoň by to nikomu neustřihlo prsty...
MG ZT-T 190 Trophy Blue
ZT + ZTT jako zdroje ND
MG ZT-T 190 Trophy Blue
ZT + ZTT jako zdroje ND
Přátelé teď jsem dokonale zmaten, na Mazlovi mi všechna okna sjíždějí i vyjíždějí na jedno klepnutí, tedy občas je musím znova naučit a sjet úpně dolů a pak zase nahoru, ale myslel jsem, že to je normální funkce.
Jinak šíbr mám a super věc, jen v plně otevřeném stavu je použitelný tak do 80km/h max 100km/h páč pak už je v autě dosti kravál, ale v létě nechávám větračku a je to znát, v autě není milion ale jen asi 800 stupňů.
Jinak šíbr mám a super věc, jen v plně otevřeném stavu je použitelný tak do 80km/h max 100km/h páč pak už je v autě dosti kravál, ale v létě nechávám větračku a je to znát, v autě není milion ale jen asi 800 stupňů.
Rover 75 2.0 V6
Michale, o jaké spínací gumě to mluvíš? Vždyť to hlídání zavřených prstů by měla řešit klasická proudová ochrana, která tam rozhodně je... co?
-
- Kontaktovat uživatele:
Když zavíráš okno u řidiče, tak zkus zmáčknout tu gumu na kterou to okno nahoře najíždí, těsní sklo zevnitř a zároveň vystupuje cca půl cm pod to plastový obložení rámu, v ní je po celý dýlce okna kontakt a při sepnutí okno sjede zase dolů.
Je to vždycky jen na straně řidiče, tj u RHD na druhý straně a dalo by se to přidat na LHD se zapojením podle popisu vejš.
Nevím jestli je tam i proudová ochrana, možná na ostatních oknech, ale u řidiče sem zkoušel okno jen přibrzdit a nezastavilo.
Je to vždycky jen na straně řidiče, tj u RHD na druhý straně a dalo by se to přidat na LHD se zapojením podle popisu vejš.
Nevím jestli je tam i proudová ochrana, možná na ostatních oknech, ale u řidiče sem zkoušel okno jen přibrzdit a nezastavilo.
MG ZT-T 190 Trophy Blue
ZT + ZTT jako zdroje ND
MG ZT-T 190 Trophy Blue
ZT + ZTT jako zdroje ND