A už jsem v tom taky - Rover 75
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: A už jsem v tom taky - Rover 75
Tak to som teda hodne prekvapeny, najazdene 57000 km a vymena motora??? Ja viem, hlavne ze je karoseria a interier a vybava v poriadku ( co teda je, ta biela je fakt nadherna ) ale aj tak je to na tak malo kilometrov znacny zasah do auta. 1.8 asi fakt neboli moc vydarene motory, este ze ta zlava v bazari, to teda cumim tiez. Ak bude po vymene motora sluzit k spokojnosti, tak super kupa. Gratulujem.
Keď musíš, tak musíš.
JAGUAR S-type 2,7d V6 Sport
JAGUAR S-type 2,7d V6 Sport
-
- Kontaktovat uživatele:
Já myslím že motor K-series je vydařený, jen ho nesmí opravovat vym*dávač co opravu šidí.
Já to beru jinak, 1.8 mám na paletě, má najeto cca 20000 mil, půjde na repas, to já nezvládnu a pak do běláska. Ten trošku uvařený půjde ven, rozdélat a zjistit co se stalo. Potom zůstane na paletě jako záloha. Ušetŕím tím čas a budu mít jistotu, že je v něm motor o kterém vím všechno. Není to tedy, že ten motor je zničený, jak už jsem psal, jede na 3 válce, takže těsnění. Jenže to opravdu asi "opravil" nekdo tak, aby to jelo (kdoví jaké těsnění pod hlavou, kdoví jaké šrouby, kdoví jaké momenty, kdoví jaké pořadí šroubů, atd.). Možná to šlo do bazaru s chybou, tam to zbastlili, aby ženich aspoň odjel
Vzhledem k té slevě si myslím, že si uvědomili, že mají máslo na hlavě
A jako značný zásah do auta to moc neberu, jsou i horší věci, jako kamoš s TF, který zjistil, že má pravou stranu o 3 cm kratší než levou
To už potom byl na stolici značný zásah
A můj názor na K serii je stejný jako u Tommiho, mám v MG 1.8 která má 150000 km bez velkých oprav, honím ji teď v létě jak zdutou kozu a chce to jen dodržet nějaké zásady (nechat vydýchat, kontrolovat vodu, mít správný uzávěr na expanzce, termostat atd.). Jinak jsem s ní moc spokojený.

A můj názor na K serii je stejný jako u Tommiho, mám v MG 1.8 která má 150000 km bez velkých oprav, honím ji teď v létě jak zdutou kozu a chce to jen dodržet nějaké zásady (nechat vydýchat, kontrolovat vodu, mít správný uzávěr na expanzce, termostat atd.). Jinak jsem s ní moc spokojený.
MGF 1.8 VVC; Jaguar S-type 4.2L; Rover 75 1.8/88 kW; Daimler X350 4.2L LWB SC; Jaguar XJS V12 5.3L Hess&Eisenhardt
takovy palety bych chtel mit taky do zalohy 

JT snažím se
Já jsem asi trošku cvok, když vlezla kolegyně do skladu v práci, kde mám díly, tak položila záludnou otázku, jestli budu skládat ještě jedno auto nebo dvě.
Když vídím něco na ebay za dobrou cenu, tak to koupím, člověk nikdy neví, jestli se to v budoucnu nepos..inká. Vzhledem k věku je to asi železný zvyk se Š100, kde jsem vozil v kufru těsnění pod hlavu, AC pumpu, klíňáky a já ještě nevím co. A kouzlo bylo, že se malá generálka dala udělat na silnici
Teď už to je trošku horši. 

MGF 1.8 VVC; Jaguar S-type 4.2L; Rover 75 1.8/88 kW; Daimler X350 4.2L LWB SC; Jaguar XJS V12 5.3L Hess&Eisenhardt

Taky jsem premejslel o jedny pravostrany R75 Tourer, ze bych ji rodicum soupl na Morave na dvur....ale to by me asi otec hnal

-
- Bydliště: Mezi Benešovem a Táborem +420603474419 rover.sinogl@email.cz
Teda moc pěkný.Já jsem 75ku v této barvě ještě neviděl.Gratuluji k nádhernému autu.No a s tím motorem to je smůla.Ale věřím,že ti to poctivě opraví. 

ZAKAR Rover 214 Si,Land Rover Discovery,Rover 111L
Ja jsem asi pred 2 dny premyslel, jak by asi vypadala 75 v bile a hopla uz je tady. A je moc moc krasna 

@Roman_mg:
heh..tak koukam na http://www.moje.auto.cz (kde mam taky malou recenzi na svyho Tourerka) a co nevidim, tvoje nova smetanova Rourka je tam
+ MG F + Jaggy 
Koukam ale ze si te tam docela dobiraj za nevyplnene recenze a par lidi si mysli ze fotky u tvyho MG F jsou FAKE.
Tak jsem te podporil, ze jsem tvy MG F videl osobne na srazu a FAKE to neni.
Aspon si tam neco napis....at maj klid na dusi..stouralove

heh..tak koukam na http://www.moje.auto.cz (kde mam taky malou recenzi na svyho Tourerka) a co nevidim, tvoje nova smetanova Rourka je tam

Koukam ale ze si te tam docela dobiraj za nevyplnene recenze a par lidi si mysli ze fotky u tvyho MG F jsou FAKE.
Tak jsem te podporil, ze jsem tvy MG F videl osobne na srazu a FAKE to neni.
Aspon si tam neco napis....at maj klid na dusi..stouralove

Díky JT něco vytvořím, bylo to spíš kvůli linkům.
A jedna ještě z Belgie před odjezdem
A jedna ještě z Belgie před odjezdem

Nevim proc, ale ta Rourka seventyfive se mi libi vic jak Jaggy ... 
Ale anglický původ obou aut se nezapře, je to jak manželský pár anglické smetánky

Ale anglický původ obou aut se nezapře, je to jak manželský pár anglické smetánky

Jo to je hned... i když fandím těm posledním Faceliftům.. tak kdyby byly dvě pětasedmy vedle sebe jedna před a jedna po.. tak se mi líbí určitě tato před...
Tak já ještě něco přidám

- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Je fakt nádherná,Romane!
Držím palce...a't vám dělá jen radost.

Jeeee... sestricka Labutky
Hele povidejte si kdo chce co chce, ale bila Roverum fakt sekne
Osobne me trosku mrzi, ze nas novy prirustek neni bily 
Romane, tak at se podari dat auti do poradku a at slouzi

Romane, tak at se podari dat auti do poradku a at slouzi