Oběma díky za usměrnění toku myšlenek
Dotazy a komentáře:
Trunda: ....(takze za mne opravdu Harman, protoze tato soustava, nerozdil od vetsiny moderni techniky, ktera je k sehnani, je vyladena pro univerzalni poslech) - mám dojem, že Harman Kardon dělají jen zesilovače, jejich AUTOreproduktory jsem nikde v prodeji nenašel, přitom je to ve zvukovém řetězci nejpodstatnější element....nebo AUTOrepro fakt dělají? Máte prosím někde nějaký tip? Resp. bych nepohrdl zatím jen těmi repráky (klidně i z bazaru- repro, pokud ho nikdo neodpálí, má teoreticky nekonečnou životnost), ale ty asi budou mít pochopitelně nižší citlivost, takže klasické nejlacinější "rádio" sériové R75 nebude stačit, takže to bude chtít i zesilovač= nicméně rozebírat to a hrát se s tím, se mi teď moc nechce, takže pro začátek asi jen to repro....
AnderN: (....navíc by se snadno mohlo ukázat, co je jen předražený krám a co je reproduktor s dobrým poměrem cena/výkon) - SOUHLAS
Ale jo, řešení existuje:
http://www.rolls-roycemotorcars.com/
Ale vzhledem k tomu, že i majitelé tohoto jezdí do opery poslechnout originál naživo, tak to asi ani tady nebude úplně dokonalé.