takze R75 je podla teba to naj naj naj?roman_mg píše:Ne. Neexistuje
lepsie auto ako rover 75 ?
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: lepsie auto ako rover 75 ?
ROVER 75 TOURER CDTi

to mu nevysvetluj on to nepochopi
prijde me jak kdyby mu bylo 15 let
Kdybych mel treba soudit Fabii podle moji firemni 1.2 HTP s 210tis km tak bych rek ze horsi auto jeste nikdo nevyrobil
a taky s tim neotravuju na skodovackym foru.

Kdybych mel treba soudit Fabii podle moji firemni 1.2 HTP s 210tis km tak bych rek ze horsi auto jeste nikdo nevyrobil

Rover 220 Sdi (99)
Rover 75 Tourer CDTi (04)
Škoda 130L rally https://www.youtube.com/watch?v=wKCL7N__AfM
Rover 75 Tourer CDTi (04)
Škoda 130L rally https://www.youtube.com/watch?v=wKCL7N__AfM
Kluci víte co je fakt? Že vy si taky nedáte pokoj... Místo aby jste normálně slušně odpověděli, tak už tu zas foukáte do ohně...
Potopená byla na sto procent z důvodu konkurece BMW.Já bych mou R 75 asi nevyměnil za jiné auto a fakt je,že 75 i dnes podělá v jízdních vlastnostech kdejaké novodobé rádobyřečeno auto a to není jen z mojí hlavy,testů a článků bylo také dost.A jinak dnes dokonale perfektní Hnůjdaj má třeba v sérii 6 airbagů---ale to je nutnost,přímo v Nošovicích pracuje můj synovec a ten mi povykládal,že by to nikdy v životě nekoupil ani za nic,alobal je podle Hjůndaje vysokopevnostní ocel. 

Rover 75 CDTi r.v. 2005
... dneska jsem zrovna jel v novém Hnůjdaji i30... musí se ale uznat, že zpravání interiéru se posunulo o notný kus dopředu... ale může to být jen na první pohled a kdoví jaký to bude po pár letech používání... ale jinak moderní auto bez čehokoli, co by chytlo za srdce....
Trundo,Trundo----pixla bez ničeho,i když má přece romantické podsvícení displaye
,ale nedokážu si třeba představit,že bych v tom kusu plechu měl jet třeba na Jadran. 

Rover 75 CDTi r.v. 2005
-
- Kontaktovat uživatele:
ten jaguar sa mi paci.sajfi píše:http://auto.bazos.cz/inzerat/18891439/Dacia-1300.php
Nebudeš muset do toho sypat peníze,nemá se co porouchat, ještě ti hodně peněz zbyde a tolik jich nejezdí,tak se odlišíš od ostatních![]()
Néé legrace,já bych šel do něčeho takového,ale nejspíš do benzinu,když už Jaguar http://www.sauto.cz/osobni/detail/jagua ... oFrom=list
ROVER 75 TOURER CDTi

Toz neni to zla volba.... Spusta kluku z tudyma preslo na Jaga.... Ale plati u nej to same co u petasedmy... servis a udrzba neco stoji a bezchybny to taky neni.... Navic je to Mondeo, takze trpi podobnymi neduhy... Ale narozdil od Fordu xtype ma aspon malinkeho britskeho ducha, co umi chytit za srdce...
No tak jo existuje
S-type v bezinu (4.2 což je motor Jag a ne kdokoliv jiný). Trundo, ta údrźba není až tak hrozná, v podstatě nejhorší je spodek, to je docela dost peněz, všechno v hliníku a mění se komplet. Motor pohoda, je nízkoobrátkový, nějaké čidla a asi nejhorší je elektrika a škrtící klapka (poťák). Jinak pohoda. Jenže JaRoY by měl určitě výhrady fakt to není fobie 

MGF 1.8 VVC; Jaguar S-type 4.2L; Rover 75 1.8/88 kW; Daimler X350 4.2L LWB SC; Jaguar XJS V12 5.3L Hess&Eisenhardt
No to já si jednou brousim zuby na XJ/XJR, Mk 350 a Range Rovera. Kdyby to šlo jóó dobře, tak Quattroporte.
Ale silně se obávám, že příští auto skončim buďto nalepenej v osmiválcovym medu anebo 7er, event. ještě 3er cabro.
Jinak abych byl věcnej: ne, neexistuje.
A uvědom si jednu věc: chceš hodně muziky za málo peněz, což je z podstaty věci blbost.
Když chceš vopici, musíš mít na banány...
Ale silně se obávám, že příští auto skončim buďto nalepenej v osmiválcovym medu anebo 7er, event. ještě 3er cabro.
Jinak abych byl věcnej: ne, neexistuje.
A uvědom si jednu věc: chceš hodně muziky za málo peněz, což je z podstaty věci blbost.
Když chceš vopici, musíš mít na banány...
Rover 75 2.0 V6, Vespa ET2, Yamaha FZ6 Fazer SA