webastooo aky ma vyznam?
Re: webastooo aky ma vyznam?
Ja už se taky přikláním k názoru, že R75 ty webasta žere. Koupil jsem nový vodní čerpadlo a v sobotu to dám do kupy tak uvidím. Zajímalo by mě, jestli se kazi webasta i v jiných autech z té doby. Plno LR to má a podle všeho to funguje i po 10ti letech.
-
- Kontaktovat uživatele:
Soused ho má v mercedesu a taky mu nefaká, snad ti to bude Keksine šlapat. Mě na tom mojem zas odchází vzduchovej ventilátorek, mění tóny. Dneska jsem zkoušel přehazovat ty 4k7 a 47k odpory mezi těma dvěma deskama co mám a nepomohlo. chtěl jsem objednat z GM ale při ceně 1 kč /ks mi poštovný 139 kč přijde přehnaný. už jsem přemejšlel že se vyprdnu na SMD, vyhrabu někde v práci vývodový a napájím to tam.
Jinak v práci by se našly i SMD ale určitě ne ve velikosti 1206 a 0805 nýbrž tak 0603 nebo menší. 

-
Tak zima prisla a prvy krat som otestoval webasto myslel som si, ze nepojde...No po 2km teplucko ked som vystupil z auta pekne si vyfukovalo.Dufam, ze sa to nepos...ere lebo je to dakt dobra vec.
Minulou sobotu jsem webasto namontoval zpět a světe div se, ono to funguje.
-
Ved mas docinenia s rover75 nie skoda 120 je to stroj.
Asi mesiac dozadu som sa stretol z jednym znamym na benzinke zapalili sme a spytal sa ma uplnu hlupost preco som si kupil rover75 "preto lebo to skoro nikto nema , a co si kupim BMW??? Okukane z hnusnym interierom???" Co sa tyka BMW interieru od'97 do 2005 sa tie palubovky a vybava , rozmiestnenie vobec nezmenili a sranda , ze je jedno ci je to 3, 5, x5.
Asi mesiac dozadu som sa stretol z jednym znamym na benzinke zapalili sme a spytal sa ma uplnu hlupost preco som si kupil rover75 "preto lebo to skoro nikto nema , a co si kupim BMW??? Okukane z hnusnym interierom???" Co sa tyka BMW interieru od'97 do 2005 sa tie palubovky a vybava , rozmiestnenie vobec nezmenili a sranda , ze je jedno ci je to 3, 5, x5.