Záhada hlavolamu :-( pomoooooooooc
Re: Záhada hlavolamu :-( pomoooooooooc
Keksik: Které relé myslíš? V poj.skříni na motoru jsou všechny v pořádku a zkoušel jsem je i přehazovat, tak stejně pojistky, ale nic Odtoky mám po radě Mirdy čistý a dávám si na to pozor. Do jakého Rave se mám kouknout? Nevím co si tím myslel
Pojistky jsou i v prostoru před spolujezdcem!
Rave je dílenský servisní manuál vydaný přímo výrobcem.
Rave je dílenský servisní manuál vydaný přímo výrobcem.
Rover 75 1.8L Turbo sedan 2004
Tento automobil byl: 72 453. ve výrobním pořadí, z celkového počtu 112 381 ks, 752. 1.8 T Connoisseur z celkového počtu 2 392 ks, 1 003. v barvě laku Odyssey Blue (kód: JGA) z celkového počtu 2 856 ks.
Alfa Romeo 147, 1.6 L Twinspark 105 KS
Tento automobil byl: 72 453. ve výrobním pořadí, z celkového počtu 112 381 ks, 752. 1.8 T Connoisseur z celkového počtu 2 392 ks, 1 003. v barvě laku Odyssey Blue (kód: JGA) z celkového počtu 2 856 ks.
Alfa Romeo 147, 1.6 L Twinspark 105 KS
Pojistky pod kastlíkem u spolujezdce jsem taky prohlížel, ale všechny jsou na svém místě a v pořádku.
Tak jsem si udelal pekne odpoledne, oddelal plasty, vytahl kabinovy filtr abych se podival na ridici jednotku jestli neni vlhka nebo tak neco, ale krome prachu a par suchych listu jsem ani tam problem nenasel Cim to jen muze byt?! Uz si vazne nevim rady
- roverix
- Bydliště: Ublo, taková díra u Vizovic 75rover@seznam.cz tel. 604464504
Jeste snad zkontrolovat ukostreni pristrojů. A sloupek dole pod plastem kde je otvirani kufru. I za kobercem. Totez i na strane spolujezdce. Sroubky odsroubovat nastrikat tam WD 40 apod. Kdyz to nepomuze alespon budes mit malinko osetrene dutiny
Britská auta v minulosti: Ford Cortina 1200 3x / Austin Maestro 1.3 / Maestro 1.6 / Rover 213s / Rover 75 1.8 Současný vozový park: Rover75 2.5 manual. Rover75 2.5 automat Rover45 IDT Rover25 1.4 TEL. 604464504
Taky zdravím Undyho
Ahoj. Už jsem to tu mnohokráte psal. Máš vadné čidlo ABS v zadním kole. Také jsem to měl, je to už dlouho, jen si nepamatuji v jakém. Myslím si, že v pravém. Ale je to urřitě tak.
Tak díky Mirdovi mám vše plně funkční a tímto mu chci poděkovat. DĚKUJIIII!!!!!
Svítící kontrolka TC byla způsobená modulem ABS, které funkci TC neměl a vady budíků vyřešila výměna poškozené kabeláže.
Svítící kontrolka TC byla způsobená modulem ABS, které funkci TC neměl a vady budíků vyřešila výměna poškozené kabeláže.