Spojka
Re: Spojka
A viete mi prosim vas este povedat na kolko zubov sa zotrvacnik moze otocit ? Cital som ze maximalne 3. A mne sa 7 do jednej strany a 3 do druhej strany.
-
- Bydliště: Zlin,Canterbury,Zlin +420603476566 lenham3@seznam.cz
pokuk jde o vic nez 3 zuby tak vymenit jinak hrozi ze praskne klikovka
Ďakujem za rady. Kúpil som TAZU hlavný valček+vypínacie ložisko a LUK prítlačný tanier+lamelu+dvojhmotný zotrvačník. Vyšlo ma to 670 eur, čo poviete na cenu ? Dúfam, že to je už všetko.
Prosim vas vyskytol sa dalsi problem, po nasadeni prevodovky a napravy mi zacala svietit kontrolka ABS, dovtedy nesvietila. Cim to moze byt ? Dakujem
Prosím vás, kde má zaberať nová spojka ? Moja zaberá skoro úplne hore. Niektorí hovoria, že má dole, iný zase, že hore. Tak netuším, kto má pravdu. Ďakujem
úplně dole zabírá mě a to jí teď budu měnit..Takže si myslím,že pokud je záběr někde na 3/4 cesty pedálu,je to správně.A to abs.Možná čidlo.špatně zapojené?Ale to by Ti neměl ukazovat ani otáčkoměr a palivoměr(ten resp.balancuje).Každopádně bacha na brzdění a tím spíš při tomto nádherném vytouženém počáskulabtec5 píše:Prosím vás, kde má zaberať nová spojka ? Moja zaberá skoro úplne hore. Niektorí hovoria, že má dole, iný zase, že hore. Tak netuším, kto má pravdu. Ďakujem
Rover 75 2.0 V6 r.v. 99
Presne preto som aj ja menil spojku, lebo mi zaberala az na podlahe. A preto mi prislo rozumnejsie, ze nova bude zaberat hore. A ohladom toho abs, kontroloval som konektory, aj som ich prestriekal a stale svieti kontrolka. Ale otackomer a palivo ukazuje normalne.
Prosim vas potreboval by som radu, menil som spojku + zotrvacnik, olej v prevodovke ( texaco). Ale rychlosti prvych 5 minut idu tazsie a trochu cez zuby. Ked sa zohreje tak idu dobre. Viete mi poradit ? Cital som ze tiahla by mozno pomohlo premastit. Dakujem
estli to jde přes zuby, tak v tom táhla nebudou hrát roli, buď zádrhel se spojkou, ale spíš bych to viděl na olej, když je to po zahřátí ok . . . texaco je široký pojem, patří tam MTF 94
hadraplán MGF 1.8 VVC
Rover 75 2.0 V6 - v péči když je nemocná
Rover 75 2.0 V6 - v péči když je nemocná
Je tam texaco MTF 94. Ono to nejde cez zuby tak, ze to zaskripe ale tak, ze citim ze tam nieco zavadzia.
-
Tak je potom spatne udelana nebo odvzdusnena spojka,spatne vypinaci lozisko
Asi nic ine nezostava len dat znova do servisu. Uz som dal do toho 1000€ a stale su problemy s radenim a som z toho uz zufaly..
-
Porad jsi tu spekuloval co mas koupit ,psal jsem ti ze mam vsechno skladem a vyslo by to urcite levneji , co na to rict kdo chce kam pomozmemu tam
Ono diely su vsetko v poriadku, ani ma nevysli draho lamela , pritlacak, zotrvacnik LUK a valceky su TAZU. Len tam nastali komplikacie ohladom ABS, stratenie oriesku na bezpecaky a cena sa postupne zvysovala. Ale podla mna bude skor chyba v mechanikovi, ktory to robil, niekde urobil chybu.
-
Ja to vidim ze chyba je v tom vypinacim lozisku bud ho spetne osadil a tim padem se znicilo nebo je to spatne odvzdusnene .
Jak jde spojka mackat jehce nebo je tam vetsi odpor?
Uz se vto tu psalo mockrat nedavat auto mechanikovi co ho nezna
Jak jde spojka mackat jehce nebo je tam vetsi odpor?
Uz se vto tu psalo mockrat nedavat auto mechanikovi co ho nezna