Rover 75 CDTi Automat
Re: Rover 75 CDTi Automat
díky, doufám, že ten počet alespoň zdvojnásobím
ROVER 2400 SDturbo - r.v.1983
ROVER 3500 VandenPlas (RHD) - r.v.1985
ROVER 75 CDTi automat - r.v.2003
-
Také s připoji ke gratulacím. Ať jezdí a dělá radost
kluci, nějak se mi vydvojkoval display
Paráda. Jen aby ti to nežralo 22L/100km.
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
a tu teplotu jsi tam dostal jak?
dýchal jsem do nárazníku na čidlo a vytáhl jsem to z 5,0°C
nee, dělám si srandu, teplota je fake a i denní počítadlo jsem nevynuloval včas.
nee, dělám si srandu, teplota je fake a i denní počítadlo jsem nevynuloval včas.
Koukám, že jsem tu dlouho nic nedal, to proto, že je moje pětasedma úplně bezproblémová
Až teď tu mam jedem problémek ale ne vinnou Rovera. Tučňák mi hryzal v motoru.** Nemáte náhodou někdo tuto hadici doma navíc?
Ta mrcha chlupatá se rozhodla, že mi zlikviduje všechny auta. Napřed začala u Montereyho hadicí k chladiči, pak to byly hadičky na ovládání turba ve služební vochcávce a to nejlepší nakonec - rovera.
Máte někdo něco vyzkoušeného, co ty kuny odradí?
**[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Vg9dwnxDGgQ[/youtube]
Až teď tu mam jedem problémek ale ne vinnou Rovera. Tučňák mi hryzal v motoru.** Nemáte náhodou někdo tuto hadici doma navíc?
Ta mrcha chlupatá se rozhodla, že mi zlikviduje všechny auta. Napřed začala u Montereyho hadicí k chladiči, pak to byly hadičky na ovládání turba ve služební vochcávce a to nejlepší nakonec - rovera.
Máte někdo něco vyzkoušeného, co ty kuny odradí?
**[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Vg9dwnxDGgQ[/youtube]
Já jsem na zimu koupil sprej Normfest Wild Guard. Tučňáky mimo jiné lákal zahřátý motor, když jsem večer přijel domů.
Sprej obsahuje Geraniol, Citronelol a levandulovou silici. Foukl jsem tak 1x za týden trochu do tlumící výplně co je zespodu na kapotě.
Tučňákům to smrdí, tak je neláká vůně kabelů a hadic. Třeba by šlo použít něco výrazně levnějšího, jako jsou přípravky proti molům, obsahují podobné "vůně"
Sprej obsahuje Geraniol, Citronelol a levandulovou silici. Foukl jsem tak 1x za týden trochu do tlumící výplně co je zespodu na kapotě.
Tučňákům to smrdí, tak je neláká vůně kabelů a hadic. Třeba by šlo použít něco výrazně levnějšího, jako jsou přípravky proti molům, obsahují podobné "vůně"
Já už na ně vyzkoušel kde co.... různé spreje, plašiče, nic... a v práci to řešíme dost často a dokonalý návod na to, jak kuny zahnat, nikdo nedonesl. A to kolega bydlí u zoo a vyzkoušel aplikovat hovna všech zvířat světa
Já si na půdu pořídil dokonce nějaký supr trupr plašič za litr a je fakt, že od té doby tam kuna jen proběhne, ale déle se nezdrží, protože jí to prostě vadí.
Ale nedávno jsem na vlastní oči zahlédl jeden fígl, který je možná z těch všech nejstupidnější, ale asi nejefektivnější... protože jsem na benzínce sledoval přede mnou kamioňáka, jak si koupil nějaké smradlavé stromečky. Říkal jsem si, co za úchyla si kupuje do auta tak příšernou záležitost? ..... pak jsem zaplatil já, vylezu ven a koukám, kamioňák zvedlej dekl chladiče a on ty stromečky věšel tam ..... takže já se na to chystám taky.
Sprej jsem měl jakejsi a ten nechával lepivou vrstvu a nepomohlo to. Izolace je od toho lepivá, zničená... a i kdyby ten sprej fungoval, tak naprosto odmítám řešení, kdy mám jakejsi drahej sprej aplikovat co týden do čtyřech aut...
Jo a jinak jsi si jistý, že to je kuna? My tu kun máme fakt požehnaně, ale aby mi někdy něco rozkousala, tak to vůbec. Vždycky jen rozsápaný tapec drápkami....
Já si na půdu pořídil dokonce nějaký supr trupr plašič za litr a je fakt, že od té doby tam kuna jen proběhne, ale déle se nezdrží, protože jí to prostě vadí.
Ale nedávno jsem na vlastní oči zahlédl jeden fígl, který je možná z těch všech nejstupidnější, ale asi nejefektivnější... protože jsem na benzínce sledoval přede mnou kamioňáka, jak si koupil nějaké smradlavé stromečky. Říkal jsem si, co za úchyla si kupuje do auta tak příšernou záležitost? ..... pak jsem zaplatil já, vylezu ven a koukám, kamioňák zvedlej dekl chladiče a on ty stromečky věšel tam ..... takže já se na to chystám taky.
Sprej jsem měl jakejsi a ten nechával lepivou vrstvu a nepomohlo to. Izolace je od toho lepivá, zničená... a i kdyby ten sprej fungoval, tak naprosto odmítám řešení, kdy mám jakejsi drahej sprej aplikovat co týden do čtyřech aut...
Jo a jinak jsi si jistý, že to je kuna? My tu kun máme fakt požehnaně, ale aby mi někdy něco rozkousala, tak to vůbec. Vždycky jen rozsápaný tapec drápkami....
Určitě je to kuna. Mě žrals služební oktavii víkend co víkend. Ve Škodovce už brali celé sady hadic a kabelů a měnili mi to v pondělí ráno rovnou před barákem. ....
díky za typy, hold budu taky zkoušet, asi na každou kunu platí něco jiného.
Trundo, ta plašička co ti zabrala je toto? :
Trundo, ta plašička co ti zabrala je toto? :
Trunda píše: ↑úte čer 20, 2017 9:55
Takže jsem před chvilkou objednal toto https://www.deramax.cz/deramax-profi-ul ... a-hlodavcu - dám to na půdu tak, aby to zářilo i směrem do průjezdu, kde mám dvě auta a snad to pokryje trošku i místo, kde parkuju před vraty třetí.
Jojo, to je ona... ale jste mi to přivolali... dneska v noci zas kun(d)a na půdě řádila jak pominutá....