Navigace
- KajaMesaja
Re: Navigace
Tak to by mohl být ten problém. Nemáš nějaký odkaz kde to najdu abych neproklikal do myši díru ?
Nemám... stahoval jsem to kdysi na torrentech. Jako leda by mi šlo tak velký soubor někam nahrát, ale to z domu nedám
- KajaMesaja
Díky, nějak si poradím a nejdřív se pokusím si půjčit cédo které funguje abych měl jistotu. Díky za rady a nějak to tu prosím promaž aby jsme to tu nezapráskali mizernejma fotkama atd.
K. *
K. *
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Dej si do profilu, odkud jsi. Snadněji někdo nabídne...
Já se podívám jaký mám na cedle rok,ale je to kopie a je to BMW East Europe a rok zrovna nevím,vše mi jede ale pořád mi vyjíždí CD z mechaniky.
Rover 75 CDTi r.v. 2005
- KajaMesaja
No já mám taky nějaký kopie BMW a je to celkem 11 CD. Z mechaniky mi to nevyjíždí ale nenaviguje to - což je podobná chyba jako když secí stroj neseje ...
- KajaMesaja
Nemáte prosím někdo zdroj na fungující CD s mapama Evropy do navigační mechaniky Alpine MK3. Za nabídky děkuji
- KajaMesaja
Dobrá zpráva - po nainstalování nového softwaru a při použití nového CD s mapami je navigace funkční !! Chtěl bych tímto poděkovat všem zúčastněným, hlavně Trundovi za poskytnuté rady a zkušenosti. Sir je plně funkční a v originální verzi
No skvělé!
Prosím tě, co myslíš tou aktualizací? To jsi provedl jak a čím? A co je výsledkem té aktualizace?
No a nefunguje ti to teď i s tou mapou co jsi měl před tou mou?
Prosím tě, co myslíš tou aktualizací? To jsi provedl jak a čím? A co je výsledkem té aktualizace?
No a nefunguje ti to teď i s tou mapou co jsi měl před tou mou?
- KajaMesaja
Na ty původní mapy co byly na 12 CD to nefunguje. Funguje to na to jedno CD s podklady od tebe a ještě to byl docela problém to vytvořit - podařilo se to až napodruhé. A do navigace mi byl pomocí instalačního CD od BMW nahrán nový software. Ten původní byl asi narušen buď nějakým výbojem, nebo odpojením čtecí mechaniky navigace od zdroje dřív než se odhlásí = dobliká kontrolní ledka
Aha.... a ten soft má nějaké pozitivní změny, nebo se nic nezměnilo? V podstatě mě zajímá jen to, jestli se ti tam neobjevila možnost mít zároveň mapu a pravý panel s navigačními symboly... co?
- KajaMesaja
Tak to vím co myslíš, ale to umí až MK 4 , ta má mapy na DVD a ve 3D. Tady zůstaly mapy v původní verzi jen silnice jsou lepší rozlišené podle velikosti. Kvůli tomu do budoucna uvažuji o mechanice MK 4. Snad se sir nevopupínkuje když bude mít nějaký další díl z BMW . Nevíš prosím kde má facelift radio + TV tunery. Tam co je mají všichni, to je v kufru vpravo já nemám nic
Záleží jestli máš harman kardon.... ale já mám vpravo zesilovač a mechaniku navigace a pod podlahou kufru u rezervy jednotku TV a asi rádia....
- KajaMesaja
Harmana nemám, vpravo mám jen mechaniku navigace a zřejmě jednotku elektroinstalace závěsného zařízení. A mám kufrák neé tourer a tam za rezervou ( směrem dopředu ) snad už ani není žádný prostor . Je fakt, že tam jsem ještě nešpízoval.
Směrem k nárazníku to je pod takovým plastovým deklem.... jestli nemáš Hramana, tak nemáš ten zesák. Tedy napravo je skutečně jen to, co jsi psal... plus ještě myslím jednotka couváků.