Konečne ROVER 75 2.0 V6 Connoisseur
Re: Konečne ROVER 75 2.0 V6 Connoisseur
O akom zraze sa to rozprávate ? Aj ja by som išiel....ak by mi to vyšlo v práci a u manželky
Rover 75, 2.0 diesel, r.v. 2000
To nie je o zraze, ale pozri si fotografie kde sú autá vyfotené. Je to na tom istom mieste. Ale inak ten zraz by nebola zlá vec, len ako to zorganizovať? Kde, kedy? Možno by sa zišli nejaké návrhy od kolegov roveristovrudiger1 píše:O akom zraze sa to rozprávate ? Aj ja by som išiel....ak by mi to vyšlo v práci a u manželky
Přijeďte 6.září na sraz do Rajhradu,15 km pod Brnem.
Tak konečne niečo pozitívne. Osobne sa na 99,99 % zúčastním. Vedel by si sem dať nejaké podrobnosti? Ďakujem.
Verím že sa mi podarí prísť
čau Hlava XXII.... ... ja chem len vedieť že odkial si zohnal to auto za 175 šak to je nemožné!!
No tak to autíčko, to som zohnal na Slovensku. Dal som si inzerát že by som chcel kúpiť Rover75 a potom mi zavolal jeden pán, a hneď sme sa dohodli.
..a koľko ma km? ten pán by bol hneď aj mne sympatický:))
Má nabehaných 132000 km, teraz už viac:), je to skutočný, nestáčaný stav podľa testbooku v Dunajskej Strede. Inak boli tam menené nejaké veci v motore, tie čo treba po určitom počte km vymeniť, myslím že to boli rozvody a ešte niečo....
..dík za odpoveď a auto nech slúži ako má!
a kde je to místo, že bych si tam taky zajel
Myslíš to miesto, kde by si si akože išiel kúpiť takého istého Rovera75? To si myslel?
jo jo to bych rád, ale budu muset ještě počkat na upgrade s tou mojí dvoustovkou se budu mazlit ještě hodně dlouho
No jo, ale hlavne aby Ti dobre slúžila a Ty aby si bol spokojný