nový vůz do rodiny
Re: nový vůz do rodiny
Tož a jak se ti to teda povedlo?
Napřed jsem zkoušel co psal Lenham, to se nepovedlo. potom jsem cca 20 minut nahřival, po nahřátí vzal kladivo a to taky nebylo důrazný, takže v tu chvíli dost naštvanej jsem vzal pajcr, strčil ho tam a zkočil na něj No a protože jsem měl spoustu času, tak jsem vyměnil čep stabilizátoru a konkorem natřel rám a pár orezlých kousků.
Mezitim co takhle stojim, tak si do práce nosim nějaký ty věci z auta na zinek a následně kataforézu
Mezitim co takhle stojim, tak si do práce nosim nějaký ty věci z auta na zinek a následně kataforézu
Rover 75 2,5 V6 Connoisseur r.v. 2000
No mě ještě napadl jeden brutální postup.... vzít elektrickou sbíječku s nějakým šikovným nástavcem a zkusit to mordovat tím....
Ahoj.AlešB píše:... na zinek a následně kataforézu
To je dobrý nápad.
Jaké jsou ceny kataforézního lakování?
Rover 75 1.8L Turbo sedan 2004
Tento automobil byl: 72 453. ve výrobním pořadí, z celkového počtu 112 381 ks, 752. 1.8 T Connoisseur z celkového počtu 2 392 ks, 1 003. v barvě laku Odyssey Blue (kód: JGA) z celkového počtu 2 856 ks.
Alfa Romeo 147, 1.6 L Twinspark 105 KS
Tento automobil byl: 72 453. ve výrobním pořadí, z celkového počtu 112 381 ks, 752. 1.8 T Connoisseur z celkového počtu 2 392 ks, 1 003. v barvě laku Odyssey Blue (kód: JGA) z celkového počtu 2 856 ks.
Alfa Romeo 147, 1.6 L Twinspark 105 KS
Tak to netušim, nikdy jsem se po tom nepídil. Rozhodně záleží na tom co to je, jak je to velký, těžký a jaká je s tim práce. V pondělí jsem tam měl plech kterej je v boxu pod baterkou a za ten bych zaplatil asi 200,- (zinek + KTL), ale tu cenu hážu od oka. Našim jsem takhle před dvěma lety udělal dvě sady plecháčů a pořád je mají jak nový.
Poslušně hlásim, včera jsem dodělal akci "výměna ramen" a při té příležitosti tyčky stabilizátoru . Tímto zároveň děkuju Lenhamovi za dovoz dílů.
Klucí zkušení, mám tu jeden testík "všimavosti"
Celou dobu co mám R75, tak přemýšlím na co jsou připraveny dva výřezy v loketní opěrce jak se dávají kazety/CD do rádia. Jeden výřez je určitě pro zásuvku 12V, ale na co je ten druhý hranatý
Celou dobu co mám R75, tak přemýšlím na co jsou připraveny dva výřezy v loketní opěrce jak se dávají kazety/CD do rádia. Jeden výřez je určitě pro zásuvku 12V, ale na co je ten druhý hranatý
Nedávaly se tam hodiny od Webasta? Tuším, že jsem to na nějaké fotce viděl.
-
- Bydliště: Zlin,Canterbury,Zlin +420603476566 lenham3@seznam.cz
jj Webasto
Tak dnes se mi konečně dostal do rukou tento klíč http://www.aliexpress.com/item/Replacem ... 95304.html
Vše funguje na výbornou. Starý používaný se už rozpad, tak jsem to vyřešil takhle. Cena 400,- včetně frézování
Vše funguje na výbornou. Starý používaný se už rozpad, tak jsem to vyřešil takhle. Cena 400,- včetně frézování
A spárování ti udělal kdo?
Nebylo potřeba, ten vystřelovací klíč je jen pouzdro pro vnitřnosti originálního klíče.
Acha.... oukej