2002 75 Tourer - představení nováčka
Re: 2002 75 Tourer - představení nováčka
Huráááá .... ten vadný termostat majzni kladivem, nebo ho hajdaláci prodají dál.
-
Tak když už jsem si dal všecko dokupy z mechaniky, naleštil a začal si první dny užívat, tak mi zadní nárazník vzal pán dneska krásně na parkovišti na náměstí svým japoncem No leštítek a past mám dost, tak uvidíme v první fázi, jak se zadaří
Rover 75 2.0 CDT Tourer MY2002
Ach jo.... no jak se s autem jezdí, tak je to k pláči. Hlavně ta parkoviště, to je zlo. Tak snad se ti to podaří rozleštit.
-
Celkem se podařilo, díkyTrunda píše:Ach jo.... no jak se s autem jezdí, tak je to k pláči. Hlavně ta parkoviště, to je zlo. Tak snad se ti to podaří rozleštit.
Teď ještě řeším posaz - mám nějak problémy s krční páteří a po hodině v Roveru to je pak ještě výrazně horší...přitom je to auto tak pohodlné jinak...musím asi něco vrazit pod záda...no je to se mnou fakt hrozný...furt si něco vymýšlím
Tak on si vždycky musí člověk tak nějak zvyknout... já jsem z každého auta byl ze začátku zmordovaný. Na krk je asi lepší mít sedačku víc kolmo, ne?
-
Jojo to už jsem udělal...mám ji kolmo co to dá...ještě budu muset asi dolů strčit něco pod záda...no není to asi tolik jenom autem jako ještě taky mejma zrasovanejma zádama...uvidíme...něco vymyslímTrunda píše:Tak on si vždycky musí člověk tak nějak zvyknout... já jsem z každého auta byl ze začátku zmordovaný. Na krk je asi lepší mít sedačku víc kolmo, ne?
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Určitě víc kolmo, a podepřít bederní páteř co to jde (nastavením sedačky). Pokud to nestačí, je potřeba nějaká přídavná podpěra.
Kolmo opěradlo je ideální a na bolavou krční páteř a zrasovaná záda výborně funguje pravidelné cvičení jógy
Range Rover a MG B GT
-
Myslím, že začnu podložkou pod záda a skončím rehabilitací a jógou nakonec stejně
To je na každém jakou cestou se vydá.Jen píšu svou zkušenost
Range Rover a MG B GT
-
Updeeejt Tourer dostal včera díky Lukášovi (Trunda)- jemu tímto veliké díky - TROJBLIK. Jsem na něj zvyklý ze svého druhého auta, a tak mi docela chyběl. Vše funguje velmi dobře a Tourer je zase o něco pohodlnější. Vlastně většinou díky Lukášovi, který mi zapojil jak trojblik, tak pomohl minule i rozchodit tempomat. Ještě jednou díky
Tourer potzřebuje umýt a naleštit, ale jinak je ve skvělé kondici. Poslední spotřeba od montáže nového termostatu - kombinace 70% město 30% meziměsto - ca. 6,2 litru. Klima nový chladič a naplněná, motor drží teplotu pevně na 9 hod., automat i trojblik fuknční. Zbývá ještě přeleštit zadní nárazník a spravit jedno couvací čidlo a pro mě popasovat se s posazem....
Stejně už je můj asi na dlouho...nikdo by mi za něj nedal co jsem do něj za měsíc investoval
Tourer potzřebuje umýt a naleštit, ale jinak je ve skvělé kondici. Poslední spotřeba od montáže nového termostatu - kombinace 70% město 30% meziměsto - ca. 6,2 litru. Klima nový chladič a naplněná, motor drží teplotu pevně na 9 hod., automat i trojblik fuknční. Zbývá ještě přeleštit zadní nárazník a spravit jedno couvací čidlo a pro mě popasovat se s posazem....
Stejně už je můj asi na dlouho...nikdo by mi za něj nedal co jsem do něj za měsíc investoval
To si piš. Ale na druhou stranu, když se R75 naleští, tak se lidi za ním otočí. A to ten můj má 17 let.BenjaminUO píše:..............Stejně už je můj asi na dlouho...nikdo by mi za něj nedal co jsem do něj za měsíc investoval
- djmicho
- Kontaktovat uživatele:
R75 nebo ZT jsou i v dnešní době auta s nevšedním vzhledem jak říkal jeden kluk co mi to okukoval, nelze podle vzhledu určit kdy to bylo vyrobený, vzhledově to bylo moderní jak před rokem 2000 tak dnes..
Provozovatel maloobjemového dieslu (3222ccm)
-
Tak jsem tu nějaký čas nebyl, bo vůbec nic nestíhám. Nicméně Roverek zatím slouží a dostává náležitou péči. Před zimou dostal velice důkladný nástřik všech dutin i spodku vosky a poté ještě pořádnou profi očistu exteriéru i interiéru. Na zimu je dobře připraven, teplota motoru funguje, jak má a i hezky topí. Stejně tak i teplovodní bufík maká, jak má a motoru je alespoň lépe. Aditiva jsou též připravena v kufru. Na počátku mrazů začala zlobit baterka, a tak jsem dal novou.
Avšak, při výměně baterky jsme měřili, kolik dává altík, a naměřili, že když přidám lehce plyn, dává pěkně přes 14V, ale jakmile povolím a auto klape na volnoběh, tak dává jenom ca. 12V - je to normální nebo mám řešit altík? Je to motor 2.0 CDT, ale to asi nemá vliv.
Díky a pěkné svátky všem!
Benjamin
Avšak, při výměně baterky jsme měřili, kolik dává altík, a naměřili, že když přidám lehce plyn, dává pěkně přes 14V, ale jakmile povolím a auto klape na volnoběh, tak dává jenom ca. 12V - je to normální nebo mám řešit altík? Je to motor 2.0 CDT, ale to asi nemá vliv.
Díky a pěkné svátky všem!
Benjamin
- djmicho
- Kontaktovat uživatele:
řešit altík, nesmí kolísat o víc jak +-0,2V
Provozovatel maloobjemového dieslu (3222ccm)